یک مطالعه جدید، تأثیر جوشاندن آب برای پاکسازی آن از میکروارگانیسمهای خطرناک را زیر سوال میبرد.
دانشمندان دریافتند که برخی از میکروبها در برابر دماهای بالا مقاوم هستند و پس از اولین و حتی مکرر جوشیدن هم از بین نمیروند. این آزمایش سؤالات مهمی را در مورد اینکه این روش تصفیه آب چقدر قابل اعتماد است، ایجاد میکند.
برای اطمینان از سطح بالاتر ایمنی آب، دانشمندان استفاده از روشهای دیگر تصفیه آب را همراه با جوشاندن توصیه میکنند. استفاده از فیلترها یا فرآیندهای شیمیایی ممکن است راه موثرتری برای حذف میکروارگانیسمهای مضر از آب آشامیدنی باشد. بنابراین، جوشاندن مکرر آب، با وجود استفاده گسترده از این عمل، یک روش تضمینی ضد عفونی آب نیست و نیاز به اقدامات اضافی برای اطمینان از ایمنی آن دارد.
پاییز؛ فصل شیوع ویروس های پاراآنفلوآنزای انسانی/راه های پیشگیری
۵ تکنیک خاص برای تقویت حافظه
اگر نگران بیماری «ام اس» هستید کمتر نمک بخورید