سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس؛

اگر مسئولی در گیلان لواط کرده قطعا باید از کوه پرت و تکه تکه شود تا همه ادب شوند


۱۴۰۲/۰۵/۳۰ - ۱۶:۴۴ | کد خبر: ۳۵۷۶۵ چاپ

حجت الاسلام  نوروزی سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس در پاسخ به سوال مجری که درخواست کرده بود 3برابر حکم معمول «لواط» برای مدیر کل  سابق ارشاد گیلان در نظر گرفته شود گفت: مسئولی که لواط کرده قطعا باید از کوه پرت و تکه‌تکه شود تا همه ادب شوند.

کلانشهر: حجت الاسلام حسن نوروزی سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس تاکید کرد اگر ثابت شود که مدیر کل سابق فرهنگ و ارشاد گیلان مرتکب لواط (آمیزش جنسی مردان با یکدیگر) شده است قطعا باید از کوه پرت و تکه تکه شود تا همه ادب شوند.

در این گفت وگو مجری می گوید:به عنوان یک جوان ایرانی از شما می خواهم قانونی وضع شود که اگر مسئولان خبطی می کنند چون باعث می شوند با عملکردشان اسلام و تشییع زیر سوال برود، مثلا اگر حکم قضایی برای «لواط» هر چیزی که هست برای مدیر کل(سابق) ارشاد گیلان 3برابر اجرا شود.

سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس در پاسخ گفت:ما باید پیگیری کنیم و پیگیری خواهیم کرد چون اگر فرد و سلبریتی ترک موتور کشف حجاب کند ما کنترل می کنیم. اما آن شخص کذایی در گیلان قطعا باید از کوه پرت و تکه تکه شود تا همه ادب شوند. البته اگر برای دادگاه ثابت شود.

مجری می گوید دو روز دیگر ول نشود؟

نوروزی پاسخ می دهد: اگر برای دادگاه ثابت شود به نظر من طبق دستور باید بدترین عقوبت برای او در نظر گرفته شود.

مجری: چیزی که حتما مردم ببینند

سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس در پایان می گوید اگر از مسئولین دیگر هم خطایی سر زد هم باید همین اتفاق بیافتد.

نظر شما:

security code