فرمانده انتظامی تالش از غرق شدن نوجوان ۱۶ سالهای در خارج از محدوده طرح سالم سازی دریا در بخش حویق این شهرستان خبر داد.

وی با اشاره به بررسیهای انجام شده، افزود: این نوجوان هنگام شنا در دریای کاسپین در خارج از طرح سالمسازی، در بخش حویق این شهرستان، به علت ناآشنایی با فنون و مهارتهای شنا غرق شد.
فرمانده انتظامی شهرستان تالش گفت: جسد این نوجوان ۱۶ ساله پس از تشکیل پرونده، به سردخانه تحویل داده شد.
سرهنگ محمد رستمی به شهروندان و گردشگرانی که برای شنا به دریا میروند هشدار داد: برای شنا، از طرحهای سالمسازی و مناطقی که ناجیان غریق حضور دارند استفاده کنند تا دچار حادثه نشوند.
نظر شما:
کشف پیکر بی جان دومین تبعه خارجی در ساحل بابلسر/ ۲نفر دیگر ناپدیدن
زنگ خطر برای تنها پستاندار دریای کاسپین خاموش نمی شود؛ لاشه یک فُک کاسپی در ساحل پاسداران بندرانزلی
از ژاپن و نیوزیلند تا گیلان؛ گردشگر زباله اش را تا کجا بِبَرد وقتی سطل زباله ای در کار نیست؟
غرق شدن دو جوان غیربومی در سد تاریک شهرستان رودبار
بارش شدید، سیلاب و تگرگ در راه گیلان؛ کشاورزان آماده باشند/از امروز تا چهارشنبه برای شنا به دریای کاسپین نروید؛ خطر غرقشدن جدی است
بارش شدید و کاهش ۸ درجهای دما در راه گیلان؛کاسپین برای تفریحات دریایی مناسب نیست