نایب رییس شورای اسلامی رشت گفت: باید با نگاه عمیق تر و کارشناسی تر به گزینه های مناسب برای انتخاب شهردار رشت برسیم.
به گزارش پایگاه خبری کلانشهر و به نقل از ایسنا، رسولی در شصت و نهمین جلسه شورای شهر رشت که با ارائه برنامه نامزدهای مدیریت شهرداری برگزار شد، گفت: در این جلسه با توجه به ابلاغ دستور العمل جدید مبنی بر شرایط عمومی و اختصاصی انتصاب مدیران در دستگاه های دولتی و سابقه ۹ سال مدیریتی برای تصدی شهرداری شهرهایی با جمعیت بالای۵۰۰ هزار نفر، کار بررسی صلاحیت نامزد ها سخت تر شد .
وی افزود:ساختار حمل و نقل همگانی رشت از سیستم ناکارآمد خارج شده است. افزایش تعداد ناوگان خبر خوشی است اما بلند مدت نیست و اتوبوسها نیازمند نگهداری است .
رسولی با اشاره به تلاش شورای چهارم برای ارتقا آتش نشانی تاکید کرد: شهرداری رشت برای نگهداری سیستم حمل و نقل هزینه کند و باید به سمت خصوصی سازی در حمل و نقل پیش رفت. حق مردم است که سیستم حمل و نقل خوب داشته باشند .
وی با اشاره به پیگیری سیستم های ریلی در سند بالادستی گفت: باید بسمت گسترش حمل و نقل عمومی بویژه ریلی پیش برویم. امروز در سازمان حمل و نقل اراده خوبی برای نگهداری ۸۰ دستگاه اتوبوس جدید هست ولی شهرداری باید هزینه متوالی برای گسترش و نگهداری این سیستم را داشته باشد .
رسولی ادامه داد: امروز برنامه نامزدها باید ارائه می شد اما روند ارسال رزومه همه نامزدها به دبیرخانه شورا صورت نگرفته است و افرادی که رزومه نداده اند، به منزله عدم تمایل به ارائه برنامه است .
وی افزود: باقری چناری، با ارسال نامهای به ریاست شورا اعلام کرد که نامزدی وی برای شهرداری گمانه زنی رسانه ای بوده است .
رسولی با قرائت متن کامل نامه وی ابراز کرد: این گمانه زنی ناشی از پست اینستاگرامی بنده در حمایت از حامد عبدالهی و همزمانی با تودیع بنده بوده است و امکان شهردار شدن برای من وجود ندارد .
رسولی با اشاره به دستور العمل جدید ابلاغی در انتخاب مدیران دستگاه های دولتی، ادامه داد: با این آیین نامه جدید که روز گذشته به استانداری گیلان ابلاغ شده است، باید با ضوابط جدید شهردار را انتخاب کنیم. در این دستور العمل اختیاراتی هم به استاندار داده شده تا در صورت فقدان برخی از صلاحیتها، نامزد منتخب شورا را رد کند .
وی با اشاره به یکی از بندها که باید شهردار شهرهایی با جمعیت ۵۰۰ هزار تا ۱ میلیون نفر گفت: باید شهردار منتخب ۹ سال سابقه مدیریتی استانی و یا معدل ۹ سال مرتبط داشته باشد،از بین افراد مطرح شده تنها عظیم نوربخش قابلیت قرار گرفتن در این آیین نامه را دارد و بقیه هم باید بررسی شود. بنابراین باید با نگاه عمیق تر و کارشناسی تر به گزینه های مناسب برسیم .
رضا رسولی توضیح داد: دیروز دولت این آیین نامه را به استانداری ها ابلاغ کرده و استانداری گیلان هم دریافت کرده است و نهاد خارجی این آیین نامه را ارسال نکرده و هیچ دستی پشت پرده نیست.
وی با بیان اینکه بنده هم نگران انتخاب شهردار هستم ،گفت: ۶ گزینه داریم و ۵ گزینه گفتند برای ارائه برنامه حضور نمی یابند و حجت جذب هم همکار ما هستند. جمشیدی رزومه داد ولی تلفنی اعلام کرد علاقه ای به حضور ندارد .
رسولی در بخشی از سخنان خود خواستار حضور تعداد بیشتری از خبرنگاران در صحن شد و تصریح کرد: بدین منظور امکانات مدار بسته تهیه شود و در اتاق مجاور امکان حضور تعداد بیشتری اعم از شهروندان و مردم فراهم شود.
رئیس جلسه با اشاره به نامزدی حجت جذب گفت: با این آیین نامه نمی خواهیم دوباره یکی از همکاران شورایی دچار آسیب شود، نیازمند تعرفه گزینه های جدید هستیم. ضمن اینکه باید معادل سازی های در مدیریت های میانی صورت گیرد که در این آیین نامه این معادل سازی شفاف توضیح داده نشده است .