امضای قرارداد چوکا با سرمربی جدید


۱۴۰۲/۰۶/۰۹ - ۱۲:۲۸ | کد خبر: ۳۶۰۴۹ چاپ

قرارداد داریوش هرمزی با باشگاه چوکای تالش به صورت رسمی امضا شد.

امضای قرارداد چوکا با سرمربی جدید
کلانشهر: مالک باشگاه چوکای تالش از امضای قرارداد با داریوش هرمزی به عنوان سرمربی جدید این تیم برای رقابت‌های فصل آینده لیگ دسته دوم کشور خبر داد.

امید قهوه گفت: پس از ۲ روز جلسات متعدد و فشرده، با آقای داریوش هرمزی به توافق نهایی رسیدیم و انشالله در فصل جاری در خدمت این مربی با دانش و کاربلد کشورمان خواهیم بود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای گیلان  مالک باشگاه چوکا در ادامه افزود: سرمربی جدید بازیکنان تراز اولی را مد نظر دارند که انشالله در روز‌های آینده با آن‌ها قرارداد امضا خواهیم کرد.
وی  ادامه داد: هر چند زمان زیادی را از دست دادیم، ولی با اتحاد و همدلی مردم شریف تالش، مسئولان و کادرفنی و بازیکنان تیم چوکا و با تجارب و توانایی‌های بالای آقای هرمزی مطمئنا این تیم به لیگ یک و جایگاه اصلی خود باز خواهد گشت.
قهوه در پایان خاطرنشان کرد: با هماهنگی انجام شده با سرمربی جدید، تمرینات تیم از ابتدای هفته آینده آغاز خواهد شد و همزمان با آغاز تمرینات، فعالیت‌های نقل و انتقالاتی خود را انجام خواهیم داد.

گفتنی است داریوش هرمزی سرمربی جدید چوکای تالش سابقه حضور در تیم‌های فجرسپاسی شیراز، استقلال اهواز، فولاد خوزستان، استقلال ملاثانی، قشقایی شیراز، نَوَد ارومیه و خلیج فارس ماهشهر را دارد.
این مربی سابقه صعود به همراه ۶ تیم از رقابت‌های لیگ دسته سوم به دوم و همچنین صعود به همراه تیم‌های فجر، دیهیم اهواز و استقلال آبی ملاثانی از لیگ دسته دوم به لیگ دسته اول را در کارنامه دارد و فصل گذشته نیز توانست تیم خلیج فارس ماهشهر را در رقابت‌های لیگ یک حفظ کند.

 

 

نظر شما:

security code