به منظور افزایش ایمنی و جلوگیری از ترافیک؛

 پروژه روگذر رودباری و حمیدیان رشت شبانه در حال انجام است/تصاویر


۱۴۰۲/۰۷/۰۸ - ۱۲:۳۳ | کد خبر: ۳۶۹۳۹ چاپ

معاون حمل و نقل و امور زیربنایی شهرداری رشت با اشاره به روند اجرای تقاطع های غیر همسطح آیت الله رودباری به کمربندی شهید بهشتی و محور کمربندی شهید بهشتی در محدوده حمیدیان (شهید حق بین) در راستای اجرای پروژه های طرح میثاق اظهار کرد: عملیات تعریض معبر و ایجاد مسیر پارک حاشیه خودرو محورهای مذکور همزمان با تجهیز کارگاه برای رفاه حال شهروندان به صورت شبانه در حال انجام است.

 پروژه روگذر رودباری و حمیدیان رشت شبانه در حال انجام است/تصاویر
کلانشهر: به گزارش مدیریت ارتباطات شهرداری رشت، غفور شفیعی افزایش ایمنی تردد و جلوگیری از ترافیک سنگین را از دلایل اجرای شبانه پروژه های تقاطع غیر همسطح آیت الله رودباری و شهید حق بین (حمیدیان) عنوان کرد.



معاون حمل و نقل و امور زیربنایی شهرداری افزود: با اتمام این مرحله از فعالیت ها، محصور کردن محدوده پروژه ها در وسط معبر به زودی آغاز می‌شود و روند اصلی اجرای پروژه ها با خاکبرداری رفوژ میانی صورت می گیرد ضمن اینکه بلافاصله پس از آن عملیات حفاری پروژه ها جهت شمع کوبی آغاز می شود.