طبق اعلام روابط عمومی فرودگاه رشت، پروازهای مسیر بندرعباس افزایش یافت و پروازهای کیش از فرودگاه سردار جنگل رشت مجدداً برقرار شد.
کلانشهر: پس از آنکه تعدادی از شرکتهای هواپیمایی به دلیل محدودیتهای عملیاتی برخی از مسیرهای پروازی خود را لغو کرده بودند با همکاری شرکتهای هواپیمایی سپهران و کیش ایر این پروازها در دو مسیر رشت به بندرعباس و بالعکس و رشت به کیش و بالعکس، افزایش یافت و از سر گرفته شد.
به گزارش روابط عمومی فرودگاه استان گیلان، شرکت هواپیمایی سپهران در روزهای شنبه و چهارشنبه در مسیر بندرعباس و شرکت هواپیمایی کیش ایر روزهای سه شنبه و جمعه در مسیر کیش پرواز خواهند داشت.
گفتنی است در حال حاضر از فرودگاه سردار جنگل رشت در مسیرهای تهران، مشهد، عسلویه، بندرعباس، اهواز، کیش، شیراز و نجف اشرف پرواز برقرار بوده و با برخی از شرکتهای هواپیمایی برای برقراری پروازهای بیشتر در مسیر مشهد مقدس، تهران و نجف اشرف رایزنیهایی صورت گرفته است.
نظر شما:
گزارش تصویری از ورود رییس قوه قضاییه به گیلان