khanekhodro

بعد از زیتون پرورده و جوجه کباب؛

«شله‌زرد» هم در جهان اول شد


۱۴۰۲/۰۸/۰۳ - ۱۱:۱۶ | کد خبر: ۳۷۷۰۱ چاپ

«شله‌زرد» در جایگاه نخست برترین پودینگ‌ها در وب‌سایت TasteAtlas‎ قرار گرفت.

«شله‌زرد» هم در جهان اول شد

کلانشهر: وب‌سایت TasteAtlas یک اطلس جهانی غذا و مرجع و راهنمای غذاهای محلی است که دستورالعمل‌های غذایی، نظرات منتقدان غذا و پژوهش‌هایی درباره مواد اولیه و غذاهای محبوب را گردآوری می‌کند.

 

در آخرین اعلام این وب‌سایت که درخصوص پودینگ‌های دنیا بود، «شله‌زرد» در جایگاه نخست برترین پودینگ‌ها قرار گرفت. 

 

شله زرد یکی از معروف‌ترین دسرهای ایرانی است که محبوبیت زیادی در بین ایرانی‌ها دارد و به عنوان نذری، خیرات و در مهمانی‌ها هم آن را می‌پزند. شله زرد به دلیل داشتن گلاب و زعفران غذایی بسیار خوشبو و معطر است و به علت وجود برنج در ترکیباتش یک وعده غذایی کامل محسوب می‌شود. 

 

این نخستین بار نیست که یکی از غذاهای ایرانی در جهان در رتبه‌های نخست قرار می‌گیرد چنانکه چندی پیش جوجه کباب در فهرست «۱۰۰ غذای مرغ با رتبه برتر در جهان» اول شد. همچنین قیمه در نظرسنجی دیگری در سایت TasteAtlas در میان غذاهایی که با حبوبات درست می‌شوند، در نخستین جایگاه‌ها قرار گرفت.

نظر شما:

security code