مدیرعامل آبفای گیلان گفت: با توجه به فرارسیدن فصل زمستان، از شهروندان گرامی تقاضا داریم برای جلوگیری از ترکیدگی و یخ زدگی کنتورها، کنتورها را با استفاده از گونی های کنفی عایق بندی کنند.

به گزارش روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب استان گیلان؛ مازیار علی پور در ادامه به تمهیدات مورد نظر اشاره کرد و گفت: تشکیل و ابلاغ 3 تیم واکنش سریع هر تیم متشکل از 16 نفر کارشناسان و تکنسین با تجربه در امور اجرایی و عملیاتی در سطح استان؛ آماده بکار بودن 10 دستگاه تانکر آبرسان سیار با حجم 82 مترمکعب جهت تامین آب مناطق متاثر از تنش آبی؛ آماده به کاری خودرو های کمک دار تیم های امدادی با امکانات و تجهیزات کامل؛ تجهیز انبار اختصاصی دفتر مدیریت بحران، پدافند غیرعامل و HSE به جیره خشک مواد غذایی؛ آماده بکاری 4 دستگاه بسته بندی آب در چهار نقطه از استان با ظرفیت تولید 8 هزار بسته یک لیتری در ساعت؛ تشکیل کشیک در امور آب و فاضلاب استان گیلان؛ تشکیل جلسات کمیته مدیریت بحران، پدافند غیرعامل و HSE در صورت بروز حوادث احتمالی و ابلاغ مصوبات به مدیران امور آبفای شهرستانها را به عنوان برنامه های پیش بینی شده شرکت در پیشگیری و مقابله با بحران برف است.
علی پور با تأکید بر اینکه سامانه ارتباطات مردمی 122 پل ارتباطی مردم و مسئولین این شرکت است افزود: شهروندان می توانند با اعلام حادثه از طریق این سامانه، موجب تسریع در ارائه خدمات مطلوب و رفع حادثه در کوتاهترین زمان ممکن شوند.
وی یادآور شد: خدمات شرکت آب و فاضلاب بهصورت بیوقفه و شبانهروزی است و با توجه به تجربیات خوبی که آبفای گیلان در مقابله با بحران های مختلف، خصوصا بحران برف داشته، برنامه ریزی مناسبی برای مواجهه با شرایط بحرانی احتمالی انجام شده است.
مدیرعامل آبفای گیلان همچنین تأکید کرد: با توجه به فرارسیدن فصل زمستان، از شهروندان گرامی تقاضا داریم برای جلوگیری از ترکیدگی و یخزدگی کنتورها، کنتورها را با استفاده از گونی های کنفی عایق بندی کنند.