فرمانده انتظامی بندرانزلی از غرق شدن یک صیاد حین ماهیگیری در ساحل منطقه پاسداران این شهرستان خبر داد.

کلانشهر: سرهنگ سید مهدی نجفیپور گفت: در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر غرق شدن فردی در ساحل منطقه پاسداران، بلافاصله ماموران انتظامی به محل حادثه اعزام شدند.
وی افزود: با حضور پلیس و تیمهای امدادی در محل اعلامی و بررسیهای به عمل آمده مشخص شد، صیادی ۶۲ ساله حین ماهیگیری در محل مورد نظر به داخل آب افتاده و غرق شده است.
فرمانده انتظامی بندرانزلی با بیان اینکه با تلاش گروههای امدادی، جسد این فرد از آب بیرون کشیده و به سردخانه منتقل شد از صیادان خواست هنگام ماهیگیری در دریا نکات ایمنی را رعایت کنند.
کشف پیکر بی جان دومین تبعه خارجی در ساحل بابلسر/ ۲نفر دیگر ناپدیدن
زنگ خطر برای تنها پستاندار دریای کاسپین خاموش نمی شود؛ لاشه یک فُک کاسپی در ساحل پاسداران بندرانزلی
از ژاپن و نیوزیلند تا گیلان؛ گردشگر زباله اش را تا کجا بِبَرد وقتی سطل زباله ای در کار نیست؟
غرق شدن دو جوان غیربومی در سد تاریک شهرستان رودبار
بارش شدید، سیلاب و تگرگ در راه گیلان؛ کشاورزان آماده باشند/از امروز تا چهارشنبه برای شنا به دریای کاسپین نروید؛ خطر غرقشدن جدی است
بارش شدید و کاهش ۸ درجهای دما در راه گیلان؛کاسپین برای تفریحات دریایی مناسب نیست