فرمانده انتظامی بندرانزلی از غرق شدن یک صیاد حین ماهیگیری در ساحل منطقه پاسداران این شهرستان خبر داد.

کلانشهر: سرهنگ سید مهدی نجفیپور گفت: در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر غرق شدن فردی در ساحل منطقه پاسداران، بلافاصله ماموران انتظامی به محل حادثه اعزام شدند.
وی افزود: با حضور پلیس و تیمهای امدادی در محل اعلامی و بررسیهای به عمل آمده مشخص شد، صیادی ۶۲ ساله حین ماهیگیری در محل مورد نظر به داخل آب افتاده و غرق شده است.
فرمانده انتظامی بندرانزلی با بیان اینکه با تلاش گروههای امدادی، جسد این فرد از آب بیرون کشیده و به سردخانه منتقل شد از صیادان خواست هنگام ماهیگیری در دریا نکات ایمنی را رعایت کنند.
جلالی: تهران و مسکو درباره حمله اوکراین در دریای خزر در تماس دائمی هستند
شنا در منطقه ممنوعه، جان مرد ۴۲ ساله را در انزلی گرفت
استاندار: یک دریانورد گیلانی شهید و ۳ نفر مجروح شدند/کشتی حامل آهن از آستاراخان به مقصد بندر انزلی در حرکت بود
اوکراین: حمله به کشتی ایرانی و شهادت نیما مرادی عمدی نبود؛ عراقچی: خسارت باید جبران شود
زلنسکی: به کشتیهای انتقال تسلیحات ایران در دریای کاسپین حمله کردیم
فیلم/هویت شهید حمله اوکراین به کشتی «آنا» مشخص شد؛ نیما مرادی، دریانورد جوان اهل بندرانزلی