فاطمه رجائی‌راد، جراح فک و صورت آملی که در یک مراسم رسمی بدون حجاب شرکت کرده و همین امر باعث تعلیق او از دانشگاه و تعطیلی مطبش نیز شده بود، در صفحه اینستاگرامش از اخراج قطعی‌ خود از دانشگاه علوم پزشکی بابل خبر داد.

واکنش جراح نمونه به اخراج از دانشگاه علوم پزشکی به خاطر حجاب/عکس
کلانشهر:  فاطمه رجائی‌راد جراح فک و صورت و عضو هیات علمی دانشکده دندان پزشکی علوم پزشکی بابل است و تصویر بدون حجاب او در مراسم روز پزشک جنجالی شد.

رجایی‌راد امروز در یک استوری اینستاگرامی با انتشار این خبر نوشت: «رودخونه خروشان مسیرش رو پیدا می‌کنه، حتی اگه مجبور باشه از دل سنگ‌های سخت و نفوذناپذیر رد بشه.»

فاطمه رجایی‌راد  در جریان مراسم «تجلیل از پزشکان نمونه شهرستان آمل» به میزبانی سازمان نظام پزشکی این شهر،هنگام دریافت لوح تقدیر  «جراح نمونه» روسری بر سر نداشت.

انتشار ویدئویی از حضور بدون حجاب او در اوایل آبان‌ماه، بازتاب‌های گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی داشت.

کمی بعد از این اتفاق فعالیت مطب و پروانه طبابت این متخصص جراحی دهان، فک و صورت تعلیق و همچنین تدریس او در دانشگاه علوم پزشکی بابل منتفی شد. همچنین سه تن از مدیران حوزه بهداشت و درمان شهرستان آمل نیز به دلیل این موضوع از کار برکنار شدند.

 تالاری هم که مراسم بزرگداشت روز پزشک در آن برگزار شده بود پلمب شد.
حالا فاطمه رجایی راد که صفحه اینستاگرامی پرمخاطبی دارد و در شهر خود پزشکی مشهور بود نوشته است بعد از اخراج همکاری رسمی خود را با انجمن حمایت از بیماران سرطانی آرین و مجمع خیرین شهرستان آمل به صورت تمام قوا مالی و درمانی آغاز کرده‌ام.

نظر شما:

security code