۱۳ نفر در یک مراسم یادبود در رودبار بر اثر خوردن پنیر آلوده ، مسموم و راهی بیمارستان شدند.
کلانشهر : به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز گیلان ؛ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز گفت : یک کودک ، ۶ مرد و ۶ زن دیشب در مراسم یابود یکی از درگذشتگان در محله دارستان شهر رودبار، بر اثر خوردن لقمههای نان و پنیر آلوده به باکتری کلوستریدیوم بوتولینوم، مسموم و راهی بیمارستان شدند.
فردین مهرابیان افزود : تا کنون ۳ نفر از این افراد که در بیمارستان رازی رشت بستری بودند مرخص شدند و ۹ نفر در این بیمارستان و یک کودک ۶ ساله در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت هنوز بستری هستند.
وی با اشاره به اینکه باکتری کلوستریدیوم بوتولینوم (بوتولیسم) بسیار کشنده است گفت : این باکتری بیشتر در محیط کم اکسیژن ، مثل غذاهای کنسرو شده یا نمک سود شده تولید میشود و مصرف غذای آلوده به این باکتری علائمی ، چون سرگیجه ، اشکال در بلع ، یبوست ، اختلال بینایی ، ضعف دست و پا ، فلج شدن و در موارد حاد خطر مرگ را به دنبال دارد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به شهروندان توصیه کرد : از استفاده کردن از مواد غذایی فله خودداری و غذاهای کنسرو شده و پاستوریزه را از مراکز عرضه مجاز و مطمئن خریداری کنند و قوطیهای کنسرو مواد غذایی را تا ۲۰ دقیقه بجوشانند.
کشف ۳۳ شی تاریخی با قدمت هزارهی اول قبل از میلاد در رودبار
کشف اشیای عتیقه هزاره نخست قبل از میلاد در گیلان
ریزش پل در آزادراه تازه افتتاح شدهی قزوین- رشت صحت ندارد/برای ترمیم اصولی منتظر واردات قطعه «درز انبساط» هستیم
پزشک تبریزی با رضایت اولیای دم آزاد شد
اطلاعیه قطعی برق در ۷ شهرستان گیلان
فُک کاسپین، راهزنانِ هنرمند؟!