دستور رئیس جمهور به وزیر نفت؛

ضمن بررسی علت وقوع حادثه، نسبت به رفع فوری اختلال در پمپ‌های بنزین اقدام کنید


۱۴۰۲/۰۹/۲۷ - ۱۳:۵۸ | کد خبر: ۳۹۵۱۴ چاپ

رئیس جمهور وزیر نفت را موظف کرد به نحو مقتضی نسبت رفع فوری اختلال در برخی جایگاه‌های سوخت‌رسانی اقدام کند.

ضمن بررسی علت وقوع حادثه، نسبت به رفع فوری اختلال در پمپ‌های بنزین اقدام کنید
کلانشهر: سید ابراهیم رئیسی به مهندس جواد اوجی وزیر نفت دستور داد ضمن بررسی «علت وقوع» اختلال در عرضه سوخت در برخی جایگاه‌های سوخت‌رسانی، به نحو مقتضی نسبت به «رفع فوری» اختلال پیش آمده اقدام کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، رئیس جمهور همچنین وزیر نفت را موظف کرد نسبت به «اطلاع‌رسانی مناسب و به موقع» به مردم اقدام نماید.

به‌گزارش ایسنا، طبق اعلام، ۶۰ درصد جایگاه‌های سوخت کشور صبح امروز از مدار خارج شدند که با بسیج تیم‌های عملیاتی، تاکنون تعدادی از جایگاه‌ها وارد مدار شده‌اند و افراد می‌توانند بنزین آزاد را به‌صورت آفلاین دریافت کنند.آنطور که مسوولان اعلام کرده‌اند این مشکل تا پایان امروز برطرف خواهد شد.

نظر شما:

security code