محمدحسین کارگرنیا رییس شورای اسلامی شهر رشت در نشست رسانه ای و رونمایی پوستر ویژه هفته رشت گفت: ما رشتی‌ها مانند ماهی‌هایی هستیم که در آب زندگی می‌کنیم و به وجود نعمت آب چندان واقف نیستیم و وقتی از این شهر بیرون می‌رویم پی به زیبایی آن می‌بریم.

«روز رشت» باید به روز جهانی رشت تبدیل شود/ پوشش خبری «روز رشت» توسط ۳۷ خبرنگار خارجی
اختصاصی کلانشهر: برنامه‌های ویژه روز رشت توسط 37خبرنگار خارجی پوشش داده خواهد شد.

رحیم شوقی در نشست رسانه ای و رونمایی پوستر ویژه هفته رشت امروز پنجم دی ماه از آغاز اقدامات هوشمندسازی شهر رشت خبرداد و گفت: با توجه به اینکه به روز رشت نزدیک می‌شویم تلاش داریم بیش از ۴۰ ویژه برنامه بزرگداشت برگزار کنیم.

او با بیان اینکه ۶ لغایت ۱۲ دی هفته رشت نامگذاری شده است، افزود: هدف ما این است برنامه‌هایی در شان مردم و شهر رشت برگزار شود و با توجه به تقارن این روز با سالروز ولادت حضرت زهرا(س) و روز زن و مادر و ایام شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و دهه بصیرت و مقاومت ویژه برنامه‌هایی را نیز اجرا خواهیم کرد.

شهردار رشت با اشاره به اینکه از ظرفیت‌های مردمی برای پیشبرد برنامه‌ها بهره خواهیم گرفت، ادامه داد: برگزاری نمایشگاه و گالری و جشن میلاد حضرت زهرا(س) و تور رشت گردی، تئاتر خیابانی، جُنگ شادی، شب شعر و... از جمله برنامه‌ها است.


رونمایی از سامانه «رشت من»

او به رونمایی سامانه «رشت من» در راستای هوشمندسازی شهر اشاره کرد و گفت: ارائه خدمات الکترونیکی به رشتوندان در بخش‌های ممیزی و عوارض و حمل و نقل و... و تحقق شهر هوشمند ارتقا خواهد یافت.

در ادامه نشست، محمدحسین کارگرنیا رییس شورای اسلامی شهر رشت از برگزاری جشن روز زن در سالروز تولد فاطمه زهرا (س) در پارک بانوان رشت خبرداد و گفت: همه وِیژه برنامه‌های هفته رشت توسط خبرنگاران داخلی و خارجی پوشش داده خواهد شد و به همین منظور از 37نفر خبرنگار خارجی از 6کشور پرگردشگر جهان دعوت به عمل آمده است.


کتاب «رشتِ شعر» منتشر می‌شود

او افزود: همچنین در برنامه شب شعر، اساتید بزرگی که اشعاری در مورد رشت سروده‌اند نیز حضور خواهند یافت و در نهایت کتاب «رشتِ شعر» را منتشر خواهیم کرد.

کارگرنیا ضمن اشاره به برپایی میز خدمت تحت عنوان «نگین سلیمانی» تصریح کرد: همه این تلاش‌ها زمانی به هدف می‌رسد که از ظرفیت رسانه‌ها در شناسایی شهر رشت که هویت ماست به درستی بهره گرفته شود.


وقتی به زیبایی‌های رشت پی می‌بریم

او گفت: ما رشتی‌ها مانند ماهی‌هایی هستیم که در آب زندگی می‌کنیم و به وجود نعمت آب چندان واقف نیستیم و وقتی از این شهر بیرون می‌رویم پی به زیبایی آن می‌بریم .


رشت با 10 درصد نورپردازی‌های مسکو زیباتر می‌شود

 

کارگرنیا با اشاره به سفرش به شهر مسکو افزود: مسکو شهری بسیار زیبا است و این امر بیشتر به خاطر نورپردازی‌های خوب است و اگر 10 درصد این نورپردازی‌ها در رشت انجام شود انعکاس شهر زیبای رشت را بیش از پیش شاهد خواهیم بود .


تلاش برای روز جهانی رشت

رییس شورای اسلامی شهر رشت با تاکید بر اینکه «روز رشت» باید به روز جهانی رشت تبدیل شود، گفت: شاهد به بار نشستن برخی اهدافمان هستیم و از خبرنگاران می‌خواهیم که کمک کنند توامندی‌های رشت در بخش موسیقی و صنایع دستی نیز به جهان شناسانده شود.