با درخشش مینا نافعی دروازه بان تیم فوتبال زنان ملوان و گرفتن موقعیت‌های متعدد گلزنی و مهار یک پنالتی مقابل شهرداری سیرجان با مربیگری مریم ایراندوست، دختران ملوان موفق شدند همچنان در کورس قهرمانی لیگ برتر فوتبال زنان باقی بمانند.

گزارش تصویری؛ دختران ملوان برنده دوئل حیثیتی مقابل مربی سابق
 اختصاصی کلانشهر: الهه فلاح- نیم‌فصل دوم لیگ برتر فوتبال زنان ایران با برگزاری 2 مسابقه حساس پیگیری شد که تیم‌های ملوان بندرانزلی و خاتون بم برابر رقبای‌شان به پیروزی رسیدند. ملوان بندرانزلی در مهم‌ترین دیدار هفته نخست نیم‌فصل دوم لیگ برتر فوتبال زنان امروز (جمعه) در ورزشگاه سردار جنگل رشت میزبان شهرداری سیرجان بود. با توجه به رقابت تنگاتنگ 2 تیم در کورس قهرمانی، 3 امتیاز مسابقه امروز از حساسیت فوق‌العاده‌ای برخوردار بود.

در این بازی ابتدا شاگردان مریم ایراندوست موفق شدند با ضربه رقیه جلال‌نسب به گل اول دست پیدا کنند. ملوانی‌ها بعد از دریافت گل، حملات خود را آغاز کردند و درخشش محدثه زلفی باعث شد تا انزلی‌چی‌ها به گل تساوی دست پیدا کنند. با توجه به حساسیت بالای مسابقه، 2 تیم در اندیشه رسیدن به گل برتری بودند که افسانه چترنور توانست با یک ضربه چیپ دیدنی دروازه شهرداری سیرجان را باز کند تا کامبک شاگردان ساناز سامی در خانه کامل شود و آن‌ها به مانند دیدار دور رفت بتوانند با کسب 3 امتیاز به کار خود در جدال حساس برابر شهرداری سیرجان پایان بدهند.

ملوان بندرانزلی هم با کسب 3 امتیاز مقابل شهرداری سیرجان، 25 امتیازی شد تا دوشادوش خاتون در کورس قهرمانی پیش برود.