
رئیس پلیس امنیت عمومی گیلان از دستگیری ۱۰ نفر از اراذل و اوباش در شهر رشت خبر داد.
کلانشهر : سرهنگ سیدرسول صمدی در گفت وگو با ایسنا، با اعلام این خبر گفت: در راستای ارتقاء امنیت اجتماعی، طرح برخورد با اراذل و اوباش به مدت دو روز در شهرستان رشت اجرا شد.
این مقام انتظامی افزود: در این طرح ۱۰ نفر از اراذل و اوباش که با شرارت و درگیری برای شهروندان ایجاد مزاحمت میکردند شناسایی و دستگیر شدند.
وی با اشاره به کشف موادمخدر و سلاح سرد از دستگیر شدگان، گفت: متهمان که دارای سوابق متعدد بودند با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند؛ عمده جرائم افراد دستگیر شده نزاع و درگیری، ایراد ضرب و جرح، قدرت نمایی با سلاح بوده است.
این مقام انتظامی با هشدار به مخلان نظم و امنیت عمومی، از عزم جدی پلیس برای برخورد با هرگونه ناامنی و شرارت در سطح جامعه خبر داد و تصریح کرد: پلیس با قاطعیت و به صورت قانونی با هرگونه هنجارشکنی برخورد میکند.
رئیس پلیس امنیت عمومی استان گیلان از همکاری خوب دستگاه قضایی در طرح برخورد با اراذل و اوباش قدردانی کرد و افزود: تعامل و حمایت دستگاه قضایی از پلیس، نقش موثری در ارتقاء امنیت اجتماعی و احساس امنیت در جامعه دارد.
آمریکایی ها بدانند زمان به عقب برنخواهد گشت
روایت پزشکیان از پاسخ رهبر شهید به موضوع انجام مذاکرات
همگان با ایستادگی و حفظ وحدت نقشه دشمن را خنثی کنند/ ملت ایران با بعثت تازه خود مایه مباهات ملتهای آزاده جهان شد
اعضای جدید هیات مدیره مرکز خدمات حوزه های علمیه از سوی رهبر انقلاب منصوب شد
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب بعد از دهه اول محرم/زمان دقیق هنوز مشخص نیست
برگزاری مراسم بدرقه و تشییع پیکر رهبر شهید در شهرهای قم، مشهد و تهران/زمان احتمالی مراسم بعد از ۲۵ خردادماه