رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه ۱۴ تن از مصدومان چهارشنبه‌سوری امشب در مراکز بیمارستانی بستری هستند گفت: سه تن دیگر از مصدومان امشب در محل حادثه و ۳۴ تن دیگر در بیمارستان به صورت سرپایی درمان شدند.

یک کشته و ۵۲ مجروح چشمی، سوختگی و تروما حاصل چهارشنبه سوری در گیلان
کلانشهر: رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از شمار سوانح چهارشنبه‌سوری امشب خبر داد و گفت: تاکنون یک نفر در استان فوت و ۵۲ تن دیگر در سوانح مرتبط با امشب دچار مصدومیت شده‌اند.(گزارش تصویری را اینجا مشاهده کنید)

محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان امشب در جمع خبرنگاران از افزایش شمار سوانح چهارشنبه‌سوری در استان خبر داد و اظهار کرد: تاکنون یک نفر فوت و ۵۲ تن دیگر در استان مصدوم شدند.
چهارشنبه سوری رشت مصدوم (16)
وی با بیان اینکه ۱۴ تن از مصدومان چهارشنبه‌سوری امشب در مراکز بیمارستانی بستری هستند، افزود: سه تن دیگر از مصدومان امشب در محل حادثه و ۳۴ تن دیگر در بیمارستان به صورت سرپایی درمان شدند.
به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان تاکنون ۹ سانحه مرتبط با چشم، ۲۱ سانحه مرتبط به سوختگی و ۲۱ مورد تروما در آتش‌بازی‌های چهارشنبه سوری به ثبت رسیده است.

اشتراک گذاری:
برچسب‎ها : چهارشنبه سوری

نظر شما:

security code