حضور ناگهانی خودروی شعله ور در محوطه رستورانی در خیابان معلم رشت یک مصدوم داشت

تصاویر/ورود پرایدِ در حال سوختن به محوطه یک رستوران در خیابان معلم رشت
کلانشهر: رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی رشت گفت: حادثه آتش سوزی یکدستگاه خودروی پراید در محوطه رستورانی واقع در خیابان معلم، ابتدای حسین آباد به ساعت 9:53 صبح امروز سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 به مرکز فرماندهی آتش نشانی رشت اطلاع داده شد.

شهرام مومنی با اشاره به اعزام سه خودروی آتش نشانی بهمراه ۷ آتش نشان و افسر ارشد به محل حادثه گفت: به محض رسیدن آتش نشانان، شعله وری یکدستگاه خودروی پراید در محوطه رستوران مشاهده می شد که سریعا نسبت به مهار و اطفای آتش و اجرای تمهیدات ایمنی از سوی آتش نشانان اقدام شد.

رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی رشت با بیان اینکه تمامی خدمه و کارکنان این رستوران در سلامت کامل هستند، گفت: در جریان این حادثه، راننده خودرو به شدت مصدوم و دچار سوختگی شده بود که قبل از رسیدن تیم های عملیاتی لباس های شعله ورش با کمک شهروندان خاموش شد.

مومنی در پایان گفت:  علت آتش سوزی منشاء انسانی بوده است.