آغاز برداشت گل محمدی از باغ های گیلان


۱۴۰۳/۰۲/۲۰ - ۰۰:۴۴ | کد خبر: ۴۳۷۶۵ چاپ

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از آغاز برداشت گل محمدی از باغ های این استان خبر داد و گفت: گل محمدی در پنج شهرستان گیلان کشت می شود.

آغاز برداشت گل محمدی از باغ های گیلان
کلانشهر: صالح محمدی امروز، ۱۹ اردیبهشت ماه در گفت وگو با خبرنگاران، با اشاره به کشت گل محمدی در ۱۲۱ هکتار از باغ های استان گیلان، گفت: پیش بینی می شود امسال حدود ۱۸۵ تن گل محمدی به ارزش ۹ میلیارد و ۳۰۰ هزار تومان برداشت شود.

وی با اشاره به اینکه برداشت گل محمدی همه ساله در اواسط اردیبهشت ماه آغاز می شود، تصریح کرد: ۲۵۶۲ نفر در گیلان به تولید گل محمدی مشغولند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: گل محمدی از قدیمی ترین و مهم ترین رُزهاست که در بیشتر نقاط ایران برای تولید عطر، گلاب و گیاه تزئینی کشت می شود.

محمدی با بیان اینکه گلاب گیری از گل محمدی یکی از تولیدات مهم در حوزه اقتصادی کشور است، گفت: توزیع نهال رایگان، اعطای تسهیلات کم بهره و برگزاری دوره های آموزشی ویژه پرورش دهندگان گل محمدی طی دو سال گذشته از جمله اقدامات سازمان جهاد کشاورزی گیلان برای توسعه سطح باغات و تنوع ارقام گل محمدی است.

وی با اشاره به اینکه از عصاره گل محمدی در صنایع داروسازی نیز استفاده می شود، خاطرنشان کرد: گل محمدی در شهرستان های شفت، رودبار، رودسر، سیاهکل و املش کشت می شود.

فردا، ۲۰ اردیبشهت ماه همزمان با روز ملی گل محمدی، جشن برداشت گل محمدی و گلابگیری در مزرعه گل محمدی روستای گیلده شفت برگزار می شود.

نظر شما:

security code