
پلیس آگاهی اعلام کرد: مردی ۵۶ ساله به اتهام قتل مادر و دختری در رشت دستگیر شد.
به گزارش پایگاه خبری کلانشهر و به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، رئیس پلیس آگاهی استان امروز گفت: این مرد متهم است شب یلدا مادری ۳۸ ساله و دختر ۱۳ ساله اش را در باشگاه ورزشی که در خانه اش در رشت راه اندازی کرده بود با ضربات دمبل سه کیلوئی و چاقو به قتل رساند.
سرهنگ رحیم شعبانی با بیان اینکه متهم به جرم خود اعتراف کرد افزود: وی برای گمراه کردن پلیس، شبانه یکی از اجساد را در کوی امام رضا و دیگری را در محله دارسازی رشت رها کرده بود که با گزارش مردمی اجساد کشف شد.
وی تصریح کرد: کارآگاهان اداره مبارزه با جرائم جنائی با به دست آوردن سرنخی مبنی بر اینکه مقتولان با فردی که با خودروی پیکان تردد میکرد در ارتباط بوده و در محل اسکان شان رویت شده بود مرد ۵۶ ساله را شناسایی و در رشت دستگیر کردند.
رئیس پلیس آگاهی استان گیلان گفت: متهم به قتل اقرار کرد که پس از مشاجره و درگیری با مادر ۳۸ ساله و دختر ۱۳ ساله اش کنترل خود را از دست داده و آنها را کشت.
سرهنگ رحیم شعبانی خاطرنشان کرد: متهم پس از تکمیل پرونده به دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان رشت اعزام و با قرار بازداشت موقت روانه زندان شد.
نظر شما:
قاتل مرد جوان در تالش دستگیر شد/پلیس:قاتل ۴۷ ساله قصد فرار داشت
پایان تلخ رابطه اینستاگرامی؛ آیا زن جوان در قتل شوهرش گناهکار است؟
قتل مادر و ۴ خواهر و برادر برای ارثیه؛ قاتل فراری در انزلی دستگیر شد
پسر ۲۰ ساله پس از مصرف «گل» برادر ۱۲ ساله اش را با سیم شارژر خفه کرد/پدر مانع قتل مادر به دست پسر شد
جزییات تکان دهنده از مرگ دختر پیرانشهری/ عموی نیلوفر: فرد فریبکار برادرزاده ام را شکنجه کرد