کلاهبرداری 6میلیارد تومانی زن جوان از کاربران اینستاگرام

وعده: کمک به اهالی امام زاده ابراهیم شفت؛ هدف استفاده شخصی


۱۴۰۳/۰۳/۰۵ - ۱۶:۲۹ | کد خبر: ۴۴۲۸۸ چاپ

رئیس پلیس فتای استان گیلان از شناسایی و دستگیری یک کلاهبردار زن که به بهانه کمک به زیان‌دیدگان شهرک امام‌زاده ابراهیم شهرستان شفت، ۶۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از طریق صفحه اینستاگرامی خود کلاهبرداری کرده بود، خبر داد.

وعده: کمک به اهالی امام زاده ابراهیم شفت؛ هدف استفاده شخصی
کلانشهر: امیرحسین نقی‌مهر گفت: مأموران پلیس فتا شهرستان شفت با رصدهای فنی و تخصصی فضای مجازی، فردی را که در صفحه اینستاگرامی خود در قالب کمک به زیان‌دیدگان آتش‌سوزی شهرک امام‌زاده ابراهیم از شهروندان درخواست واریز مبلغ کرده بود را مورد شناسایی قرار دادند و پس از بررسی‌های انجام شده، مشخص شد، مبالغ زیادی به حساب وی واریز شده است.

وی افزود: متهم ۲۷ ساله زن پس از مشاهده مدارک و مستندات پلیس به کلاهبرداری ۶۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی خود از مردم با همین شگرد اعتراف کرد و پس از تشکیل پرونده در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت.

رئیس پلیس فتای استان گیلان با بیان اینکه مجرمان سایبری با استفاده از ترفندهای مختلف تلاش می‌کنند تا کاربران اینترنتی که از آگاهی لازم در زمینه فضای مجازی برخوردار نیستند را به سمت اهداف خود هدایت و دست به اعمال مجرمانه بزنند، از مردم خواست در صورت برخورد با هرگونه مورد مشکوک در فضای مجازی مراتب را از طریق وبگاه اینترنتی www.cyberpolice.ir یا با شماره ۰۹۶۳۸۰ با کارشناسان پلیس فتا در میان بگذارند.

نظر شما:

security code