مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان از آمادگی دستگاه های مختلف اجرایی و امدادی استان برای مقابله با خطرات احتمالی وقوع سیل در شهرستان ها خبر داد.

کلانشهر: محمدرضا حق بین گفت: با توجه به هشدار هواشناسی گیلان مبنی بر تشدید فعالیت سامانه هوای بارشی در استان و پیش بینی بارش های رگباری باران از عصر امروز تا اواخر وقت فردا در گیلان، نشست های متعد اعضای ستاد مدیریت بحران استانداری از روز دوشنبه آغاز شد که امروز هم با نشست دیگری با حضور استاندار و ارتباط تصویری با فرمانداران شهرستان ها، آخرین هماهنگی ها انجام خواهد شد.
وی از آمادگی همه دستگاه های اجرایی و امدادی شهرستان های گیلان برای مقابله با خطرات احتمالی سیلاب پیش بینی شده امروز و فردا ۶ و ۷ تیر خبر داد و افزود: به دلیل پیش بینی حجم بالای بارش ها برای شهرستان های آستارا، رضوانشهر، املش و آستانه اشرفیه، خطر به راه افتادن سیلاب در این شهرستان ها در مدت اعلام شده بیشتر است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان همچنین به طغیان رودخانه کرگانرود تالش بر اثر شدت بارش ها در مناطق بالادست این شهرستان در چند روز گذشته اشاره کرد و گفت: خوشبختانه با اقدام به موقع نیرو های شهرداری و اعضای مدیریت بحران شهرستان، زیر پل کمربندی شهر تالش لایروبی شده و با بازشدن مسیر رودخانه، از پیشروی سیلاب به سمت مناطق مسکونی اطراف و خسارت به این مناطق جلوگیری شد.
محمدرضا حق بین از مسافران و مردم استان خواست برای پیشگیری از حوادث ناگوار و غرق شدن، از مستقر شدن در مجاورت همه عرصه های آبی گیلان به ویژه رودخانه ها و کانال های آبیاری کشاورزی در این مدت خودداری کنند.
نظر شما: