مدیرکل پزشکی قانونی گیلان اعلام کرد: آزمایش مسمومیت با گاز مونوکسید کربنِ ۷ نفر از جانباختگان حادثه آتش سوزی بیمارستان قائم رشت مثبت شد.

نتیجه مثبت آزمایش مسمومیت جانباختگان بیمارستان قائم رشت با گاز CO

کلانشهر: دکتر علی سلیمان پور مدیرکل پزشکی قانونی گیلان امروز گفت: چند ساعت بعد از حادثه حریق بیمارستان قائم رشت، پیکر های ۸ نفر از جانباختگان این حادثه به پزشکی قانونی منتقل شد که پس از کالبدگشایی، نمونه برداری و آزمایش سم شناسی، نتیجه این آزمایش از نظر مسمومیت با گاز مونوکسید کربن در ۷ مورد مثبت و یک مورد منفی اعلام شد.

 

مدیرکل پزشکی قانونی گیلان با بیان اینکه علت اصلی فوت پس از مشخص شدن نتیجه نهایی آزمایش های جانباختگان اعلام می شود، افزود: پس از مشخص شدن جواب کامل آزمایش ها، انعکاس نظر پزشک معاینه، بررسی پرونده بیمارستانی و قضایی و بر اساس جمع بندی اطلاعات، نظر کارشناسی در خصوص علت فوت این افراد مشخص خواهد شد.

 

وی اضافه کرد: پیکر یک نفر دیگر از جانباختگان حادثه حریق بیمارستان قائم رشت هم بعد از فوت در یکی از مراکز درمانی، به پزشکی قانونی گیلان انتقال داده شد که نتیجه علت فوت این مورد هم پس از ارزیابی، نمونه برداری و بررسی پرونده بیمارستانی و قضایی اعلام می شود.

 

آتش سوزی بیمارستان خصوصی قائم رشت، بامداد سه شنبه ۲۹ خرداد ماه رخ داد که با تلاش نیرو های آتش نشانی رشت مهار شد و بیماران بستری در این بیمارستان هم به دیگر مراکز درمانی منتقل شدند که متأسفانه ۹ تن از این بیماران جان باختند.

نظر شما:

security code