همزمان با فرارسیدن ماه محرم و نزدیک شدن به تاسوعا و عاشورا پلیس راهور مانند سال های اخیر تاکید کرد گِل مالی خودرو در ایام محرم ممنوع است.
کلانشهر: براساس اعلام پلیس راهور، خودرو هایی که به دلیل گل مالی، پلاک آن ها مخدوش و راننده و سرنشینان آن غیر قابل رؤیت باشند، توقیف می شوند.
در اطلاعیه های صادر شده از سوی روسای پلیس استان های مختلف آمده است: با توجه به سنوات گذشته برخی رانندگان در ماه محرم اقدام به طراحی با گل روی بدنه خودرو می کنند که این امر موجب پوشیده شدن پلاک، رنگ، چراغ ها و شیشه های خودرو می گردد.
با توجه به اینکه پوشاندن پلاک و تغییر در رنگ خودرو برابر مقررات ممنوع بوده و از طرفی پوشاندن چراغ ها و شیشه های خودرو موجب کاهش دید و افزایش تصادف می شود لذا توصیه می گردد از چنین اقداماتی که بر خلاف قوانین و مقررات بوده و موجب به خطر افتادن جان سایر شهروندان می شود خودداری شود.
براساس این اطلاعیه ها، مأمورین پلیس در صورت مشاهده خودرویی که گل مالی شده بر اساس مقررات با راننده رفتار خواهند کرد و با اعمال قانون، راننده را موظف به پاک کردن وسیله نقلیه و رفع اثر تخلف خواهند کرد.