فرمانده انتظامی بندرانزلی از شناسایی و دستگیری سارق محتویات داخل خودرو در هنگام سرقت خبرداد.

دستگیری سارق حرفه‌ای خودرو حین سرقت در بندرانزلی

کلانشهر: سرهنگ امیر وهاب زاده گفت: ماموران پلیس آگاهی در عملیات ضربتی سارق محتویات داخل خودرو را حین سرقت شناسایی و دستگیر کردند.

 

فرمانده انتظامی بندر انزلی با اشاره به ارتقای امنیت اجتماعی و برخورد با سارقان حرفه ای افزود: ماموران پلیس آگاهی انتظامی این شهرستان هنگام گشت زنی، فردی که در حال سرقت محتویات خودروی پراید بوده را شناسایی و در عملیاتی ضربتی دستگیر کردند.

 

وی تصریح کرد: متهم پس از دستگیری به همراه اقلام مسروقه وانتقال به مرکزپلیس، در تحقیقات اولیه به ۵ فقره سرقت خودرو در شهرستان های اطراف و ۲۰ فقره سرقت محتویات داخل خودرو و یک فقره سرقت موتورسیکلت اعتراف کرد.

 

سرهنگ امیر وهاب زاده با بیان اینکه متهم ۲۸ ساله پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد گفت: شهروندان وسایل نقلیه خود را در پارکینگ های عمومی پارک کنند و از پارک کردن آنها در مکان های خلوت و تاریک خودداری کنند.

نظر شما:

security code