به دلیل مسائل امنیتی و تلاش هواداران بدون بلیت برای ورود به ورزشگاه 

فینال کوپا آمه ریکا شروع نشده به جنجال کشید


۱۴۰۳/۰۴/۲۵ - ۰۵:۱۸ | کد خبر: ۴۵۷۴۴ چاپ

 تعدادی از هواداران کلمبیا قصد داشتند بدون بلیت وارد ورزشگاه شوند که باعث ایجاد تنش در اطراف ورزشگاه شده است.

 در سوی مقابل بسیاری از افرادی که بلیت تهیه کرده اند، هنوز موفق به ورود به ورزشگاه نشده اند!

فینال کوپا آمه ریکا شروع نشده به جنجال کشید

کلانشهر: جنجال هواداران کلمبیا بازی فینال کوپا آمه ریکا را به تعویق انداخت.

به گزارش تسنیم، اگرچه قرار بود فینال کوپا آمه ریکا 2024 بین تیم های ملی آرژانتین و کلمبیا از ساعت 3:30 امروز (دوشنبه) آغاز شود اما ازدحام و جنجال تعداد زیادی از هواداران کلمبیا که بدون بلیت وارد ورزشگاه هارد راک شدند، امنیت این استادیوم و بازی را به مخاطره انداخت.

در روز سوءقصد به دونالد ترامپ، آمریکایی ها با بی تدبیری در اداره تماشاگران و باز گذاشتن بخشی از درهای ورودی ورزشگاه موجب پیش آمدن جنجال دیگری شدند.

به هر حال در پی این اقدام هواداران کلمبیا، پلیس وارد عمل شد و تا آرام شدن اوضاع، بازی با نیم ساعت تاخیر یعنی ساعت 5 بامداد آغاز خواهد شد. این در حالی است که با توجه به تاکید مسئولان برگزاری بر خروج افراد بدون بلیت از ورزشگاه و بی اعتنایی این دسته تماشاگران، احتمال تعویق بازی برای دقایق بیشتر نیز وجود دارد و چه بسا این دیدار اصلا برگزار نشده و به زمان دیگری موکول شود.

همچنین در اقدامی غیرمعمول قرار است استراحت بین دو نیمه 25 دقیقه به طول بیانجامد.