رفع تصرف اراضی ملی در رودبار


۱۴۰۳/۰۴/۲۸ - ۰۸:۳۴ | کد خبر: ۴۵۸۳۳ چاپ

فرمانده انتظامی رودبار از رفع تصرف هزار و ۸۹۲ متر مربع از اراضی ملی در یکی از روستا های این شهرستان خبر داد.

رفع تصرف اراضی ملی در رودبار

کلانشهر: سرهنگ عیسی روشن قلب با بیان اینکه در پی دریافت خبر تصرف اراضی ملی توسط فردی سودجو در یکی از روستا های شهرستان رودبار ، پیگیری موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت، گفت: ماموران پلیس آگاهی به همراه کارشناس اداره منابع طبیعی به محل مورد نظر اعزام شدند.

وی با اشاره به اینکه در بازدید از این زمین مشخص شد ، متهم هزار و ۸۹۲ متر مربع از اراضی ملی را به تصرف خود درآورده و به صورت غیرقانونی آن را باپایه های چوبی و سیم خاردار محصور کرده است، افزود: متهم ۴۲ ساله برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.
فرمانده انتظامی رودبار با بیان اینکه کارشناسان ارزش زمین های رفع تصرف شده را ۲۷۴ میلیارد و ۳۵۰ میلیون ریال برآورد کرده اند گفت: با حکم قضائی آثار تجاوز جمع آوری و زمین ها رفع تصرف شد.