مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان گفت: در تیرماه سال جاری اقامت بیش از هفت میلیون نفر شب گردشگر در مراکز اقامتی استان ثبت شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان در خصوص رتبه بندی شهرستان ها برای اقامت مسافران تابستانی در مراکز اقامتی ثابت تحت پوشش اداره کل و موقت استان افزود:سه شهرستان رشت، بندرانزلی و آستارا به ترتیب بیشترین اقامت و همچنین شهرستان های فومن، لاهیجان، رودسر و طوالش در رده های بعدی است، درصد اشغال تخت تاسیسات ثابت تحت پوشش اداره کل در حدود ۶۸ درصد است.
او گفت: در تیرماه حدود یک میلیون نفر نیز از موزه ها و اماکن تاریخی، مراکز سرگرمی، تفریحی و جاذبه های گردشگری استان بازدید کردند که شهرک تاریخی ماسوله، بنای تاریخی قلعه رودخان، اکوموزه میراث روستایی سراوان و موزه رشت انتخاب نخست گردشگران برای بازدید از جاذبه های استان بوده است.
از ژاپن و نیوزیلند تا گیلان؛ گردشگر زباله اش را تا کجا بِبَرد وقتی سطل زباله ای در کار نیست؟
بارش شدید، سیلاب و تگرگ در راه گیلان؛ کشاورزان آماده باشند/از امروز تا چهارشنبه برای شنا به دریای کاسپین نروید؛ خطر غرقشدن جدی است
بارش شدید و کاهش ۸ درجهای دما در راه گیلان؛کاسپین برای تفریحات دریایی مناسب نیست
میراث صدساله کاشف السلطنه در قلب لاهیجان؛ باغ موزه ای که ایران کمتر آن را می شناسد/تصاویر
گیلان می تواند به دروازه تجارت ایران با اوراسیا تبدیل شود/نقشه راه توسعه گیلان؛ از کریدور شمال–جنوب تا گردشگری و امنیت غذایی
فیلم/موج گردشگران به اولسبلنگاه رسید؛ ردپای زبالهها بر طبیعت ماسال