محمدجواد ظریف رئیس شورای راهبری نوشت: این شورا در بیش از ۳۰ جلسه توانست برای هر کرسیِ کابینه پیشنهادهای کمیته ها و شخصیت های ملی به رئیس جمهور را ارزیابی کند

دیشب، دوشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۳، آخرین جلسهٔ شورای راهبری برگزار شد و این شورا به کارش پایان داد. این شورا در بیش از ۳۰ جلسهٔ نیم روزی توانست برای هر کرسیِ کابینه پیشنهادهای کمیته ها و شخصیت های ملی به رئیس جمهور را ارزیابی شاخص محور کند و بعد از گفت وگوهای تفصیلی و نظرخواهی مخفی گزینه های برتر را به رئیس جمهور معرفی کند.
به زودی گزارش جامع تری از فرآیند تقدیم خواهم کرد. حتما کار ما بی نقص نیست و انشاءالله با تدوین این کارزار فشرده سه هفته ای (که البته هنوز پایان نیافته و خبرسازی ها پیرامون معرفی یک یا چند نامزد نهایی کماکان بی پایه است) و مستندسازی آن، راه نقد،اصلاح و نهادینه شدن این روش شفاف و مشارکت جویانه آغاز خواهد شد.
نظر شما: