مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، درباره مصرف بستنی محبوب ایرانی ها، توصیه هایی داشت.
وی نکته مهم دیگر درباره بستنی سنتی ایرانی را نحوه تهیه آن برشمرد و افزود: امکان دارد در مواردی این بستنی به صورت غیرپاستوریزه تهیه شود، به همین دلیل برای پیشگیری از مسمومیت و بیماری، باید بستنی سنتی را حتماً از مکان های مطمئن تهیه کرد.
این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: با رعایت نکات تغذیه ای و توجه به موارد بهداشتی می توان از بستنی به عنوان یک دسر خوشمزه به ویژه در فصل تابستان لذت برد.
مبتلایان به آلزایمر در ایران ۳ برابر میشوند
با روزی ۱۰ دقیقه پیاده روی یک سال عمر خود را افزایش دهید
چرا پروتئین ماده ای ضروری برای بدن است؟
در این شرایط اشتهایتان بیشتر میشود
میوه ای که ولعِ خوردن شیرینی را کاهش می دهد
چه ارتباطی بین ویتامین ها و آلزایمر وجود دارد؟