رئیس پلیس امنیت اقتصادی گیلان از کشف ۱۱ دستگاه غیرمجاز استخراج ارز دیجیتال به ارزش ۲ میلیارد ریال در مجتمع اقامتی و پذیرایی در محدوده شهر لولمان خبر داد.

کشف ۱۱ دستگاه استخراج ارز دیجیتال از یک مجتمع اقامتی در لولمان

کلانشهر: سرهنگ محمد خوش خلقت روز سه شنبه در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: در راستای طرح مبارزه با قاچاق کالا، ماموران پلیس امنیت اقتصادی گیلان با انجام اقدامات میدانی از نگهداری تعدادی دستگاه غیرمجاز استخراج ارز دیجیتال در یک مجتمع اقامتی و رستوران مطلع و بررسی موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پس از تحقیقات لازم و بررسی های دقیق و اطمینان از صحت موضوع، با هماهنگی قضایی و همکاری ماموران شرکت توزیع برق از مکان مذکور بازدید و تعداد ۱۱ دستگاه ماینر قاچاق را کشف و در این خصوص ضمن تشکیل پرونده، متهم ۳۴ ساله به مرجع قضایی معرفی شد.

این مقام انتظامی ادامه گفت: ارزش دستگاه های غیرمجاز مکشوفه طبق نظر کارشناسان ۲ میلیارد ریال برآورد شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی گیلان در پایان بیان کرد: از شهروندان عزیز درخواست می شود هر گونه اطلاعات و اخبار در این زمینه را بلافاصله به سامانه خبری پلیس امنیت اقتصادی به شماره ۰۹۶۳۰۰ اطلاع رسانی کنند.

نظر شما:

security code