.jpg)
اختصاصی کلانشهر:الهه فلاح- عصر امروز شنبه دومین دوره جشنواره ورزش های شالیزاری آستانه اشرفیه همزمان با میلاد پیامبر اسلام و امام جعفر صادق در پارک ساحلی آستانه اشرفیه برگزار شد.
حاضران در مراسم شاهد اجرای موسیقی محلی به خوانندگی ناصر وحدتی خواننده سرشناس موسیقی فولکلور گیلان و آئین های نمایشی و برپایی نمایشگاه صنایع دستی و خوراکی های محلی بودند.
طبق برنامه از قبل اعلام شده قرار بود در این جشنواره مسابقات فوتچل (فوتبال در گِل و شل) و چل نوردی به میزبانی روستای کینچاه – کشتی چِل (کشتی در گل و شل) به میزبانی روستای اشمان دهکاء – والی چل (والیبال در گل و شل) و لافند چل (طنابکشی در گل و شل) به میزبانی روستای کیسم برگزار شود که به دلیل نامعلومی فوتچل، چل نوردی و لافند چل برگزار نشد.
نظر شما:
گزارش تصویری؛جشنواره بازی های بومی و محلی در خشکبیجار رشت
گزارش تصویری؛ گلدهی «سوسن چلچراغ» نادرترین گل جهان در داماش رودبار
گزارش تصویری؛ برداشت «گل گاو زبان» دمنوش آرامبخش از اشکورات رودسر
گزارش تصویری؛ وداع مردم رشت با «جواد جعفرزاده» پلیسِ فداکار و اهداکننده عضو
گزارش تصویری؛ رویداد فرهنگی «ایران جان»؛ پاسداشت زیست روستایی و هویت اصیل گیلانی در منطقه آزاد انزلی
گزارش تصویری؛ برداشت یاقوت سرخ در سیدشت رودبار قطب توتفرنگی گیلان