آغاز برداشت میوه‌های پائیزی در گیلان


۱۴۰۳/۰۷/۱۸ - ۲۰:۲۱ | کد خبر: ۴۸۲۹۳ چاپ

شهرستان های ماسال، رودبار، املش و تالش از مهمترین شهرستان های تولیدکننده انار در گیلان هستند و تالش بیشترین سطح زیر کشت و تولید خرمالو را در استان دارد.

آغاز برداشت میوه‌های پائیزی در گیلان
کلانشهر: برداشت میوه های پائیزی شامل انار در ۴۸۲ هکتار و خرمالو در ۲۹۲ هکتار از باغ های استان گیلان آغاز شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان پیش بینی کرد امسال یک هزار و ۷۶۵ باغدار در استان افزون بر چهار هزار تن محصول انار را به ارزش اقتصادی ۴۸۰ میلیارد ریال برداشت کنند.

صالح محمدی اظهار کرد:شهرستان های ماسال، رودبار، املش و تالش از مهمترین شهرستان های تولیدکننده انار در گیلان هستند.
undefined

وی با اشاره به آغاز برداشت محصول نوبرانه خرمالو از باغ های گیلان نیز گفت: ۲ هزار و ۲۵۰ بهره بردار در این بخش فعالیت دارند و پیش بینی می شود که امسال افزون بر ۲ هزار و ۷۰۰ تن محصول خرمالو به ارزش اقتصادی ۵۴۰ میلیارد ریال از باغ های استان برداشت شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان اضافه کرد: تالش، لنگرود، آستارا، رودسر و املش از مهمترین شهرستان های تولیدکننده خرمالو در گیلان به شمار می روند؛ تالش بیشترین سطح زیر کشت و تولید این محصول را در استان دارد.

برداشت انار تا اواخر آبان و خرمالو تا روزهای پایانی آذر در گیلان ادامه دارد؛ میوه انار برای اختلالات معده، مشکلات قلبی، مقابله با سرطان، مراقبت از دندان ها، درمان آرتروز، جبران کم خونی و بهبود دیابت مفید است.

میوه خرمالو نیز سرشار از ویتامین های مختلف است، این میوه به دلیل برخورداری از ۲ عنصر پتاسیم و منیزیم موجب کاهش چربی و فشارخون بالا می شود و برای سلامتی بیماران قلبی بسیار مفید است؛ همچنین خرمالو به دلیل داشتن مقدار زیادی فیبر و مواد آنتی اکسیدانی مانند ویتامین C، خاصیت ضد سرطانی دارد.

نظر شما:

security code