وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: ایران و عربستان با هم می توانند امنیت و ثبات را برای منطقه به ارمغان آورند و این موضوع نیازمند سطح بالاتری از اراده سیاسی است.

کلانشهر: سید عباس عراقچی بعد از دیدار با مقامات سعودی در ریاض در دو مطلب جداگانه در شبکه اجتماعی ایکس در ارتباط با این سفر نوشت:«جغرافیا همواره ما را همسایه نگاه می دارد و ایمان، همواره ما را برادر قرار می دهد.
ایران و عربستان با هم می توانند امنیت و ثبات را برای منطقه به ارمغان آورند و این نیازمند سطح بالاتری از اراده سیاسی است.
خوشحالم که امروز اولین گام ها در یک مسیر طولانی را با همتای سعودی خود برداشتیم.
گفتگوهای بسیار مهمی در موضوعات حیاتی که مورد نگرانی مشترک هستند با محمد بن سلمان ولیعهد عربستان داشتم.
رژیم صهیونیستی در حال بردن کل منطقه به سمت یک فاجعه است. منطقه نیازمند هوشیاری، خردمندی، شجاعت و همکاری است تا بتواند این زمان پرچالش را بگذراند. »
ایران برای پاسخ به متجاوز چقدر باید منتظر باشد؟
مسیر جدید دریایی در تنگه هرمز؛ دستور کار نشست منطقه ای با کشورهای ساحلی خلیج فارس
نشست مهم ایران و کشورهای ساحلی خلیج فارس به تعویق افتاد؛ پای عربستان و حملات به خطوط لوله در میان است؟
عاصم منیر برای کاهش تنش ایران و آمریکا عازم تهران است
جزئیات رایزنی عراقچی و نخستوزیر قطر