بعد از آنکه مشخص شد این امدادگر داوطلب هلال احمر شهرستان رشت دچار مرگ مغزی شده و امیدی به بازگشت او به زندگی نیست، پروسه اهدای عضو حجت امیدی برای نجاتِ زندگی چند بیمار آغاز شد.

اختصاصی کلانشهر:حجت امیدی، امدادگر جمعیت هلال احمر شهرستان رشت براثر تصادف جان خود را از دست داد.
بعد از آنکه مشخص شد این امدادگر داوطلب هلال احمر شهرستان رشت دچار مرگ مغزی شده و برای بازگشتش به زندگی امیدی نیست، پروسه اهدای عضو حجت امیدی برای نجاتِ زندگی چند بیمار دیگر آغاز شد.
از آنجایی که این امدادگر جوان دارای کارت اهدای عضو بود، بعد از مرگش هم زمینه کار نیک و خیر را فراهم کرد و زمینه نجات ۵بیمار چشم انتظار پیوند عضو را فراهم کرد.
براساس خبرهای منتشر شده، از جمله اعضای اهدا شده حجت امیدی، دو کلیه و ریه اش برای پیوند است.
کلانشهر ضمن تسلیت به بازماندگان حجت امیدی و تقدیر از موافقت با اهدای عضوِ عزیز از دست رفته،برای این چهره نیکوکار که در طی زندگی و پس از آن باعث نجات جان تعداد زیادی انسان شد آرزوی آرامش دارد.
نظر شما:
فیلم/عملیات ۱۷ساعته امدادگران هلال احمر برای نجات زن کوهنورد از دره عمیق ایران
جزییات تکان دهنده از مرگ دختر پیرانشهری/ عموی نیلوفر: فرد فریبکار برادرزاده ام را شکنجه کرد
خفگی با یک تکه سیب؛ راهنمایی تلفنی ۱۱۵ جان مرد را نجات داد