دستگیری ۱۲۴ متهم و محکوم متواری در گیلان


۱۴۰۳/۰۸/۰۶ - ۱۵:۵۲ | کد خبر: ۴۸۷۵۹ چاپ

رئیس پلیس آگاهی استان از اجرای دو مرحله طرح عملیاتی دستگیری متهمین و محکومین متواری در مهر ماه خبر داد و گفت: در این راستا ۱۲۴ محکوم و متهم متواری در گیلان دستگیر شدند.

دستگیری ۱۲۴ متهم و محکوم متواری در گیلان
کلانشهر: سرهنگ علیرضا حدادی امروز یکشنبه ۶ آبان ماه در جمع خبرنگاران پیشگیری و مقابله با سرقت را نیازمند عزم جدی و جمعی همه سازمان ها و نهادها و مسئولیت پذیری مردم با مراقبت از اموال و حذف زمینه های وقوع جرم دانست و اظهار کرد: با برنامه ریزی دقیق، احساس مسئولیت و همچنین تجزیه و تحلیل جرایم می توان ضریب امنیتی را بالا برد و فضا را برای مجرمان به خصوص سارقان ناامن کرد.

وی افزود: با انجام اقدامات اطلاعاتی، پلیسی و در عملیات های جداگانه با اجرای دو مرحله طرح عملیاتی دستگیری متهمین و محکومین متواری در مهر ماه تعداد ۱۲۴ نفر در سطح استان گیلان دستگیر شدند.

رئیس پلیس آگاهی استان گیلان گفت: محکومان با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.

سرهنگ حدادی در پایان عدم رعایت نکات حفاظتی را مهمترین عامل سوء استفاده سارقان عنوان کرد و ادامه داد: یکی از اصلی ترین و مهمترین اولویت های پلیس،برخورد با جرائم به خصوص سرقت و پیشگیری از وقوع آن است که این مهم با تلاش شبانه روزی کارکنان انتظامی به جد دنبال می شود.

اشتراک گذاری:

نظر شما:

security code