فرماندار سیاهکل گفت: در پی وقوع حریق در دکه های عرضه محصولات و تولیدات محلی در منطقه لاریخانی دیلمان، ۱۳ دکه در آتش سوخت.

وی با بیان اینکه این آتش سوزی با تلاش نیرو های امدادی ساعت ۲۳ مهار شد و هیچ مصدومی نداشت، افزود: علت وقوع این آتش سوزی و میزان خسارت در دست بررسی است.
فرماندار سیاهکل با اشاره به باریک بودن جاده، تردد خودرو های مسافران غیربومی و کامیون های کارخانه سیمان در این منطقه، گفت: برای جلوگیری از خطرات احتمالی و بسته نشدن مسیر، وجود این دکه ها در منطقه خطرناک است وبه همین دلیل مراجع قضایی و دستگاه های مرتبط شهرستان از قبل به این دکه داران که ساکنان بومی منطقه اند هشدار داده بود تا مکان کسب و کار خود را تغییر دهند.
وی تصریح کرد: دادستان هم از قبل در خصوص تغییر مکان و ساماندهی این بازار محلی تذکر کتبی داده بود ، اما به دلیل ضعیف بودن وضعیت مالی این دکه داران، برای استمرار معاش بومیان منطقه، با دکه داران همکاری و همراهی شد.
امین بابایی افزود: سال گذشته شهرداری را مکلف کردیم ۵ هزار مترمربع زمین را برای ایجاد بازارچه برای این دکه داران آماده کند که با تایید کمیته فنی استان، این مکان با ساخت سرویس های بهداشتی و پارکینگ و گرفتن مجوز های لازم در دست اماده شدن است.
از دیلمان تا رشت؛ عملیات هوایی برای نجات کودک۳ساله دچار سوختگی با آب جوش