مرگ دلخراش دانشجوی ترم اولی دانشگاه خواجه نصیر در خوابگاه

سُر خوردن روی نرده پلکان به جای استفاده از پلکان فاجعه آفرید/اعتراض دانشجوها:درِ ماشین‌روی خوابگاه قفل بود


۱۴۰۳/۰۸/۲۲ - ۱۴:۵۰ | کد خبر: ۴۹۱۵۰ چاپ

دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی پیرامون درگذشت امیر مهدی چگینی، دانشجوی ورودی ۱۴۰۳دانشکده شیمی این دانشگاه توضیحاتی ارائه داد

سُر خوردن روی نرده پلکان به جای استفاده از پلکان فاجعه آفرید/اعتراض دانشجوها:درِ ماشین‌روی خوابگاه قفل بود

کلانشهر: امیر مهدی چگینی، دانشجوی ورودی ۱۴۰۳ دانشکده شیمی دوشنبه شب مورخ ۱۴۰۳/۸/۲۱ در اثر حادثه سقوط از پله های طبقه سوم خوابگاه «دانش یک» فوت کرد.

دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی با تایید این خبر توضیح داد؛ متاسفانه برخی دانشجویان هنگام پایین آمدن بجای استفاده از پلکان اقدام به سر خوردن بر روی نرده پلکان می نمایند که با کمال تاسف در مورد ایشان این امر منجر به سقوط به طبقه همکف خوابگاه شده است.

پس از این حادثه، دانشجوی مذکور با همراهی مسئول شب و حراست توسط اورژانس به بیمارستان نیکان حکیمیه انتقال داده می شود.

معاون دانشجویی، رئیس حراست و سایر مسئولین دانشگاه خواجه نصیر سریعاً به بیمارستان مراجعه و پیگیر درمان این دانشجو شدند سرپرست دانشگاه نیز بلافاصله پس از اطلاع از موضوع دستورات لازم به منظور هرگونه کمک و حمایت از دانشجو را صادر کرد؛ اما متاسفانه علی رغم تلاش های چند ساعته کادر درمان، به دلیل شدت جراحات وارده نامبرده فوت کرد.

دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی ضایعه درگذشت این دانشجوی عزیز را به خانواده محترم ایشان، سایر بازماندگان و جامعه دانشگاهی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی تسلیت عرض می کند.

در همین رابطه شورای صنفی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی با صدور اطلاعیه ای درباره این حادثه نوشت: طبق گزارش دانشجویان خوابگاه دانش یک، شب بیست و یکم آبانماه طی حادثه ای، یکی از دانشجویان از طبقه چهارم  به همکف سقوط کرد.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: این مهم مصادف با تعلل های متعدد و اهمال کاری های بی مسئولانه هیئت رئیسه قبلی من باب عدم احداث واحد اورژانس بوده و عدم هماهنگی مسئولین حراست خوابگاه جهت باز نمودن در ماشین رو به خوابگاه در پی نبود کلید قفل و در آخر شکستن در توسط دانشجویان جهت ورود سریع تر، منجر به رسیدن آمبولانس با تاخیر ۱۵ الی ۳۰ دقیقه ای شد. این دانشجو ساعتی بعد علی رغم تلاش های کادر درمان در بیمارستان درگذشت.

نظر شما:

security code