میزان چربی بدن می تواند نشان دهد از نظر بدنی در چه وضعیتی قرار دارید؛ چاق هستید، وضعیت معمولی دارید یا ورزشکار نخبه به شمار می روید.
تناسب اندام مانعی در برابر بیماری است. بهترین مسیر سلامتی و تناسب اندام این است که گوشت و سبزیجات، مغزدانه ها و دانه گیاهان، مقداری میوه و کمی نشاسته بخورید و مصرف قند را متوقف کنید، ورزش های دائمی و متنوع با شدت بالا انجام دهید و در طول عمر خود ورزش های جدید یاد بگیرید و بازی کنید.
یک رژیم غذایی خوب به طور مناسبی تنظیم شده است و انرژی، حس سلامتی و هوش را افزایش می دهد.
بر اساس این مطلب که از سوی مرتضی محمدی، فیزیولوژیست ورزشی تهیه شده، آمده است: ورزشکاران به سطح بندی تمرینات برای مدت زمان متفاوتی نیاز دارند و سوابق ورزشی فرد، همچنین وضعیت سلامتی و تناسب اندام فعلی او، بیانگر این نکته است که سطح بندی تا چه میزان برای او ضروری است.
هر ورزشکاری مبتدی به ۲ عامل نیاز دارد که شامل شدت و حجم تمرین است و یک روش محتاطانه برای مبتدیان، کاهش شدت یا حجم تمرینات به نصف، برای مدت حداقل ۲ هفته است. بسته به چگونگی پیشرفت ورزشکاران، شدت و حجم می تواند به تدریج طی هفته ها، ماه ها و سال های بعد افزایش یابد و شدت ت تمرین بستگی به مقدار نیرویی دارد که یک ورزشکار می تواند تولید می کند.
شدت تمرینات ممکن است از ۳ طریق اصلاح شود که شامل بار، سرعت و حجم، می شود. هنگام کار با ورزشکاران جدید، مربیان باید با استفاده از وزنه های سبک، کاهش حجم تمرین و اصول مربیگری، روی تکنیک ورزشکاران تمرکز کنند و به آن ها متذکر شوند که مصرف الکل و مواد مخدر، منجر به افزایش خطر ابتلا به رابدومیولیز (آسیب و تخریب عضلات اسکلتی) می شود و ورزشکاران باید از نوشیدن و مصرف آن به ویژه نزدیک به زمان تمرینات خود به شدت اجتناب کنند. همچنین بعضی از داروها مانند استاتین ها (عوامل کاهش دهنده کلسترول) نیز خطر ابتلا به رابدومیولیز را افزایش می دهند.
در عین حال باید بدانیم که نوشیدن آب در صورت عدم احساس تشنگی، برای جلوگیری از کاهش وزن بدن طی ورزش، هیچ مزیتی برای سلامتی یا عملکرد ندارد و خطر جدی ورزش وابسته به هیپوناترمی (کاهش سطح یون سدیم در خون بدن) را ارائه می دهد که به طور بالقوه یک رقیق کننده مرگبار از غلظت سدیم سرم بدن است و منجر به کاهش سطح پلاسمایی یون سدیم می شود؛ دلیل بروز هیپوناترمی مصرف بیش از اندازه مایعات است و می تواند به عنوان یک شرایط یاتروژنیک (مشکلات ناشی از عوارض درمان در پی مصرف دارو) ناشی از باور عمومی مطرح شود که می گویند ورزشکار در طول تمرینات باید هر اندازه که می تواند آب بنوشد.
نوشیدن زیاد آب برای بدن مفید است؟
وجود ۷.۵ میلیون دیابتی در ایران
ابتلای ۹ درصدی کودکان و نوجوانان به پرفشاری خون
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
کشف جدید: مغز مدیر کنترل ترافیک دارد!
واکسیناسیون سراسری «روتاویروس» از امروز در کشور آغاز میشود