فرمانده انتظامی شهرستان رشت از کشف بیش از ۴ تن چوب جنگلی قاچاق به ارزش ۳میلیارد و۳۵۰میلیون ریال در بخش سنگر این شهرستان خبر داد.

وی در ادامه گفت: ماموران انتظامی بخش سنگر در پی دریافت خبری مبنی بر اینکه فردی در یکی از روستاها حوزه استحفاظی در محوطه منزل مسکونی خود اقدام به دپوی چوب قاچاق کرده است، بررسی موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.
فرمانده انتظامی شهرستان رشت افزود: پس از شناسایی محل اعلامی، تحقیقات نامحسوس در این زمینه آغاز و صحت خبر دریافتی برای پلیس محرز شد.
این مقام انتظامی با بیان اینکه ماموران انتظامی با هماهنگی قضائی در بازرسی از منزل مورد نظر، ۴ تن و ۶۰۰ کیلو گرم چوب جنگلی قاچاق را کشف کردند، اظهار داشت: در این رابطه متهم ۴۹ ساله دستگیر و به مرجع قضائی معرفی شد.
سرهنگ روشن قلب تصریح کرد: کارشناسان ارزش چوب های کشف شده را ۳میلیارد و ۳۵۰ میلیون ریال اعلام کردند.
وی در پایان با اشاره به اینکه قطع درختان به تاراج بردن منابع ملی بوده و تبعات زیست محیطی زیادی در پی دارد از شهروندان خواست، در صورت مشاهده فعالیت غیرقانونی قاچاقچیان چوب، مراتب را سریعا از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
نظر شما:
پایان تصرف غیرقانونی جنگل در سنگر؛ آزادسازی بیش از ۲۴۰۰ متر اراضی ملی