مدیرعامل آب منطقه ای گیلان، با بیان اینکه فصل آبگیری سد سفیدرود آغاز شده است، گفت: تقویم زراعی تهیه و اعلام خواهد شد.

وی با بیان اینکه آب بندان های استان در حال آبگیری هستند و تا پایان سال همه آنها آبگیری می شوند، افزود: آبگیری سد سفیدرود نیز آغاز شده و حدود ۳۰۰ میلیون مترمکعب ذخیره دارد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گیلان، با اشاره به نزدیک شدن به فصل کشاورزی، ادامه داد: با توجه به شرایط حجم ذخیره سد، نوبت بندی و جدول تقویم زراعی را مانند سال های گذشته تهیه و اعلام می کنیم.
خرمی اعلام نوبت بندی سد سفیدرود را براساس شرایط آبگیری سد دانست و بیان کرد: قبل از فصل کشاورزی کلیه پمپاژها را در مدار خواهیم آورد.
وی ۱۷۲ هزار هکتار از اراضی کشاورزی گیلان را آبخور سد سفیدرود دانست و بیان کرد: ۶۷ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان نیز آبخور سنتی هستند و از انهار محلی و رودخانه های فصلی برای زراعت استفاده می کنند.
مدیرعامل آب منطقه ای گیلان، با بیان اینکه سال گذشته لایروبی ۸۰۰ کیلومتر از انهار کشاورزی انجام شد، عنوان کرد: هدفگذاری سال جاری نیز ۵۰۰ کیلومتر است که در مرحله برگزاری مناقصه بوده و به زودی آغاز می شود.
نظر شما:
آغاز آبگذاری نوبتی شبکه سد سفیدرود در گیلان از اول خردادماه