از ۱۵ اسفند

ممنوعیت برداشت شن و ماسه از رودخانه‌های گیلان


۱۴۰۳/۱۱/۱۴ - ۰۹:۱۴ | کد خبر: ۵۱۱۱۲ چاپ

مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان گفت: به دلیل نزدیک شدن به فصل مهاجرت ماهیان مولد استخوانی برای زادآوری، از ۱۵ اسفند هر گونه برداشت شن و ماسه از بستر رودخانه های این استان ممنوع است.

ممنوعیت برداشت شن و ماسه از رودخانه‌های گیلان
کلانشهر: حمزه عشوری گفت: به دلیل آغاز فصل مهاجرت ماهیان مولد استخوانی برای زادآوری، برداشت شن و ماسه از رودخانه های گیلان از ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۵ اردیبهشت ماه سال آینده (۱۴۰۴) ممنوع است.

 وی افزود: تمام نیرو های یگان حفاظت محیط زیست در سراسر استان به صورت شبانه روزی و هماهنگ، پایش تمامی رودخانه ها را در دستور کار دارند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف و برداشت غیرمجاز از بستر رودخانه با متخلفان به شدت برخورد می شود.
مدیر کل حفاظت محیط زیست گیلان گفت: گونه های با ارزش ماهیان از جمله ماهی سفید، کولی و ماهیان خاویاری در این فصل از سال در بستر رودخانه ها اقدام به تخم ریزی و تولید مثل می کنند.

 

نظر شما:

security code