رضویان عضو شورای شهر رشت گفت: ترافیک و آلودگی فقط برای مردم تهران معضل ایجاد نمی کند. شمار زیادی از ساکنان رشت هم از ما می پرسند نتیجه حضور هزاران مسافر به رشت در تمام روزهای آخر هفته و تعطیلات رسمی برای ما چه عایدی دارد؟ چون مردم این شهر هم از ترافیک، حجم زیاد زباله های تولیدی،کمبود انرژی و افزایش قیمت مواد غذایی به شدت آزرده خاطر هستند.
ماجرا از این قرار بود که با مصوبه شورای شهر تهران، قرار است برای خودروهای پلاک شهرهای دیگر به جز تهران،محدودیتهایی ایجاد شود. بر این اساس خودروهای پلاک شهرستانهای دیگر اگر قرار است بیش از هفت روز در محدوده طرح ترافیک تردد کنند، باید ١.۵ برابر ماشین های پلاک تهران، عوارض پرداخت کنند. همچنین اگر این خودروها بیش از ١٠ روز تردد در محدوده طرح ترافیک داشته باشند، این مبلغ به سه برابر افزایش پیدا خواهد کرد و تردد بیش از آن عوارض سنگینی را برای صاحبان آن خودرو ها به همراه خواهد داشت.
اسکندر مومنی وزیر کشور در گفت وگو با صدا و سیما ضمن مخالفت با این مصوبه شورای شهر تهران آن را تضییع حقوق شهروندان دانست و شمار دیگری از مدیران شهرهای مختلف ایران هم با آن مخالفت کردند. سید حسین رضویان، عضو شورای شهر رشت هم یکی از مخالفان این مصوبه است.
رضویان در گفت وگو با کلانشهر ضمن یادآوری میزبانی رشت از میلیون ها ایرانی در طی سال گفت: رشت با همه کاستی ها که در سرانه های عمومی دارد طبق آمارهای منتشر شده، سال گذشته پذیرای بیش از بیست میلون نفر_سفر بوده است.
او اضافه کرد رشت به واسطه جایگاه ارزشمندش در آمایش سرزمین و آینده ایران باید طی دهه های اخیر تحت یک توجه ملی قرار می گرفت اما چنین نگاهی وجود نداشت. اما با این حال براساس دو اصل تطابق فرهنگی و دیگر پذیری که تجلی آن در مهمان دوستی مردمان این شهر است، با روی گشاده پذیرای مسافران و گردشگران بوده است.
رئیس کمیسیون توسعه پایدار شورای شهر رشت با ذکر مثالی ادامه داد: تنها در تعطیلات بازه زمانی دهم تا هفدهم شهریور سال جاری بیش از ۶ میلیون نفر به گیلان آمدند و رشت آغوش فرهنگی خویش را بر آنان گشود.
رضویان افزود: یکی از دلایل ناعدالتی اجتماعی و اقتصادی، در ایران اختصاص ردیف های کلان از منابع عمومی به چند شهر خاص در کشور است و در امتداد آن مصوبه شورای شهر تهران، مغایر با اصول نوزدهم و بیستم از فصل سوم قانون اساسی است.
این عضو شورای شهر رشت توضیح داد: اگر قرار است هر کس دور شهر خود را دیوار کشیده و قلعه های ذهنی بسازد و برای ورود از دیگران پول بگیرد، بگویند تا دیگر شهرها هم برنامه خود را داشته باشند و برای مثال متولیان امر در رشت هم در ورودی شهر عوارضی درست کنند تا غیر از رشتوندان، دیگران عوارض سفر خود به این شهر را بپردازند.
رضویان افزود: ترافیک و آلودگی فقط برای مردم تهران معضل ایجاد نمی کند. شمار زیادی از ساکنان رشت هم از ما می پرسند نتیجه حضور هزاران مسافر به رشت در تمام روزهای آخر هفته و تعطیلات رسمی برای ما چه عایدی دارد؟ چون مردم این شهر هم از ترافیک، حجم زیاد زباله های تولیدی،کمبود انرژی و افزایش قیمت مواد غذایی به شدت آزرده خاطر هستند.
رضویان در عین حال گفت: در روزگاری که الگوی حکمرانی مطلوب با تمام ویژگی های آن مورد استقبال همه دنیاست ،دوران نگاه های مرکز به پیرامون و نابرابری ساختگی به پایان رسیده و قانونگذاران در پایتخت که در سرخوشی بهره مندی از منابع مالی ملی در توزیع نامتوازن به جای آبادانی شهرهای کم برخوردار در مرکز هزینه و تلمبار شده است باید بدانند این ایران برای همه ایرانیان است و می بایست بیش از پیش در تحقق شهرهای انسان محور،افزودن بر کیفیت زندگی در میهن و حفظ وحدت ملی کوشید.
نظر شما:
برپایی میز خوراک های خوشمزه گیلان در نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران/تصاویر
کدام خودروها با مدل ۱۴۰۴ پلاک میشوند؟