گزارش تصویری؛ آغاز طرح نوروزی ۱۴۰۴ پلیس گیلان با شعار «نه به تصادف»

اختصاصی کلانشهر:الهه فلاح-طرح نوروزی پلیس با شعار «امنیت و آرامش بهاری، ارمغان نه به تصادف» از امروز بیست و پنجم اسفند همزمان با سراسر کشور در گیلان هم آغاز شد.

در این مراسم که با حضور هادی حق شناس استاندار گیلان،سرهنگ جاور صفاری رییس پلیس راه گیلان،سرهنگ حسین حسن پور جانشین فرمانده انتظامی گیلان و جمع دیگری از مقامات برگزار شد بر اجرای هر چه بهتر شعار امسال پلیس در آستانه سفرهای نوروزی یعنی «امنیت و آرامش بهاری، ارمغان نه به تصادف»تاکید شد.
طبق اعلام پلیس راهور در این طرح ۸۵۰ نفر از نیرو های پلیس، راهداری، اورژانس، هلال احمر، استانداری، میراث فرهنگی و امداد خودرو حضور دارند و این افراد تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴در قالب ۱۶۶ تیم گشت راهنمایی و رانندگی و پلیس راه، ۷۴ تیم موتوری و ۲۵۱ نفر به صورت پیاده، در محور ها و جاده های استان، به مردم و مسافران نوروزی خدمات رسانی می کنند.