بنا بر اعلام پلیس راه گیلان، بر اثر خروج یک دستگاه پژو ۲۰۶ از جاده در محور دیلمان به سیاهکل راننده و سرنشین جلوی خودرو جان باختند.

سقوط مرگبار پژو ۲۰۶ در محور دیلمان به سیاهکل؛ ۲ کشته و ۱ زخمی
کلانشهر: سرهنگ جاور صفاری، رئیس پلیس راه استان گیلان از جان باختن ۲ نفر و مجروح شدن یک تن بر اثر خروج یک دستگاه سواری پژو ۲۰۶ از جاده در محور دیلمان به سیاهکل خبر داد. 

او گفت: در پی اعلام مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع تصادف در محور دیلمان به سیاهکل، مأموران پلیس راه به محل حادثه اعزام شدند.

رئیس پلیس راه گیلان افزود: با حضور پلیس و تیم های امدادی در محل حادثه و بررسی های صورت گرفته مشخص شد، یک دستگاه سواری پژو ۲۰۶ که از محور دیلمان به سیاهکل در حال تردد بود از مسیر حرکتی خود خارج و به دره سقوط کرده است.

سرهنگ صفاری تصریح کرد: در این حادثه متأسفانه راننده ۲۶ ساله و سرنشین جلو ۳۲ ساله در صحنه تصادف فوت کردند و سرنشین ۳۷ ساله عقب خودرو نیز مجروح و توسط اورژانس به مرکز درمانی منتقل شد. 

به گفته او، کارشناسان علت این حادثه را نداشتن توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه اعلام کردند.