بنا بر اعلام پلیس راه گیلان، بر اثر خروج یک دستگاه پژو ۲۰۶ از جاده در محور دیلمان به سیاهکل راننده و سرنشین جلوی خودرو جان باختند.

او گفت: در پی اعلام مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع تصادف در محور دیلمان به سیاهکل، مأموران پلیس راه به محل حادثه اعزام شدند.
رئیس پلیس راه گیلان افزود: با حضور پلیس و تیم های امدادی در محل حادثه و بررسی های صورت گرفته مشخص شد، یک دستگاه سواری پژو ۲۰۶ که از محور دیلمان به سیاهکل در حال تردد بود از مسیر حرکتی خود خارج و به دره سقوط کرده است.
سرهنگ صفاری تصریح کرد: در این حادثه متأسفانه راننده ۲۶ ساله و سرنشین جلو ۳۲ ساله در صحنه تصادف فوت کردند و سرنشین ۳۷ ساله عقب خودرو نیز مجروح و توسط اورژانس به مرکز درمانی منتقل شد.
به گفته او، کارشناسان علت این حادثه را نداشتن توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه اعلام کردند.
محدودیت ترافیکی در محورهای گیلان روزهای ۱۳، ۱۴ و ۱۵ خرداد