معاون سیما در حاشیه اکران سریال «پایتخت ۷» این نوید را به مردم داد در صورتی که توافقی بین تیم تولید و مجموعه سیمافیلم بشود، «پایتخت» ادامه خواهد یافت.

صداوسیما در انتظار ایده‌ای جذاب برای ادامه سریال «پایتخت»
کلانشهر: محسن برمهانی، معاون سیما در حاشیه اکران عمومی سریال «پایتخت ۷» در برج میلاد، این نوید را به مخاطبان داد که تمام سریال هایی که فصل های قبلی آن تولید شده و موفق بوده، فصل های بعدی آن ادامه خواهد داشت.

معاون سیما این قول را به علاقه مندان «پایتخت» داد، که اگر توافقی بین تیم تولید و مجموعه سیمافیلم بشود، ان شاء الله «پایتخت» ادامه می یابد.

طبق گفته برمهانی، «پایتخت» پربیننده ترین اثر نمایشی تاریخ سازمان صداوسیما بود و ما باید آن را ادامه می دادیم. طبیعتاً این کار ها نیازمند ایده های جذاب و درخشان است. ما منتظریم ایده تیم تولید به دستمان برسد.

نظر شما:

security code