استاندار هرمزگان خبر داد:

افزایش فوتی‌های حادثه بندرعباس به ۶۵ نفر


۱۴۰۴/۰۲/۰۸ - ۲۰:۵۶ | کد خبر: ۵۳۲۳۳ چاپ

استاندار هرمزگان از افزایش تعداد فوتی های حادثه انفجار بندر شهید رجایی به ۶۵ نفر خبر داد و برای خانواده جانباختگان آرزوی صبر و بردباری کرد.

افزایش فوتی‌های حادثه بندرعباس به ۶۵ نفر
کلانشهر: محمد آشوری تازیانی استاندار هرمزگان، اعلام کرد که آتش سوزی گسترده در بندر شهید رجایی به طور کامل مهار شده و عملیات امداد و نجات همچنان ادامه دارد.

وی با ابراز تسلیت به مناسبت این حادثه گفت: ۶۵ نفر از هموطنانمان در این سانحه جان باختند، که برای خانواده جانباختگان آرزوی صبر و بردباری می کنم.

آشوری اظهار داشت: پس از فروکش کردن آتش مهیب، تلاش های هماهنگ نیروهای امدادی و عملیاتی منجر به کنترل شرایط شد. هرچند منطقه حادثه دیده تنها ۱۵ هکتار از مساحت ۲۴۰۰ هکتاری بندر را شامل می شود، اما شدت انفجار و آتش سوزی، این بحران را چندوجهی کرد.

وی افزود که عملیات جابه جایی کانتینرها و پاکسازی منطقه همچنان در جریان است و ممکن است این فرآیند چند روز تا دو هفته به طول انجامد تا شرایط به حالت عادی بازگردد.

استاندار هرمزگان تأکید کرد که مهار آتش و نجات جان باختگان از اولویت های اصلی مدیریت بحران بوده و تلاش برای جمع آوری اجساد و حمایت از آسیب دیدگان ادامه دارد.

آشوری در پایان از وفاق و همگرایی همه دست اندرکاران در مواجهه با این بحران ستایش کرد و گفت که این همکاری ها نقش کلیدی در کنترل سریع آتش سوزی داشته است.

 

نظر شما:

security code