سخنگوی وزارت خارجه ایران، شایعات منتشر شده در رسانه ها در مورد وضعیت مذاکرات ایران و آمریکا را خبرسازی های جعلی و بی اساس دانست.

بقائی: شایعه دیدار پزشکیان و ترامپ، خبرسازی جعلی است

کلانشهر: «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به سوالی راجع به مجموعه ای از شایعات منتشر شده در رسانه ها در مورد وضعیت مذاکرات ایران-آمریکا, از جمله شایعه دیدار «مسعود پزشکیان» رییس جمهوری اسلامی ایران با «دونالد ترامپ» رییس جمهور آمریکا در هفته آینده، نارضایتی طرف های مذاکراتی از عمان، پیشنهاد ایران برای مذاکره مستقیم و مشابه آنها، همه این ادعاها را خبرسازی های جعلی و بی اساس دانست.

 

بقائی روز چهارشنبه و در پاسخ به پرس تی وی تاکید کرد اطلاع رسانی در مورد فعالیت های دستگاه دیپلماسی از جمله موضوع گفت وگوهای غیرمستقیم ایران- آمریکا به صورت شفاف، حرفه ای و به هنگام از سوی وزارت امور خارجه انجام می شود.