طی روزهای ۲۹، ۳۰ و ۳۱ اردیبهشت؛

پرداخت حقوق، متناسب سازی ۱۴۰۴و صدور احکام بازنشستگان


۱۴۰۴/۰۲/۲۱ - ۰۹:۴۰ | کد خبر: ۵۳۵۵۴ چاپ

بر اساس اعلام سازمان تامین اجتماعی، حقوق و مزایای بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی با اعمال افزایش سالیانه و متناسب سازی ۱۴۰۴، طی روزهای ۳۱،۳۰،۲۹ اردیبهشت ماه پرداخت می شود و حکم و فیش حقوقی نیز طی یک هفته آینده صادر و قابل رویت خواهد شد.

پرداخت حقوق، متناسب سازی ۱۴۰۴و صدور احکام بازنشستگان
کلانشهر: در اطلاعیه سازمان تامین اجتماعی آمده است: به اطلاع بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی می رساند پیرو تاکیدات وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و تلاش شبانه روزی کارکنان سازمان، نرم افزار افزایش حقوق و کمک های جنبی بازنشستگان و مستمری بگیران در سال ۱۴۰۴ تهیه شده و در مرحله پیاده سازی و انجام تست های نهایی است.

پس از نهایی شدن افزایش ها، بلافاصله عملیات اعمال مرحله دوم متناسب سازی (۳۰ درصد) طبق قانون برنامه هفتم پیشرفت آغاز و طی یک هفته آینده احکام افزایش و متناسب سازی صادر و فیش حقوقی در اختیار مستمری بگیران قرار می گیرد.

متعاقبا محاسبه و تهیه لیست های اردیبهشت ماه توسط واحدهای اجرایی آغاز و پس از انجام اقدامات لازم صحت سنجی اطلاعات توسط بانک های عامل، پرداخت مستمری اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ به همراه افزایش سالانه و مبالغ متناسب سازی مشمولان، طی روزهای ۲۹، ۳۰ و ۳۱ اردیبهشت انجام می شود.

این اطلاعیه در پایان تاکید دارد که تنها مرجع رسمی اطلاع رسانی اخبار و موضوعات مربوط به سازمان تامین اجتماعی، اداره کل روابط عمومی است، لذا به کلیه مخاطبین توصیه کرده موضوعات را از طریق وبسایت Tamin.ir و یا کانال ها و صفحات رسمی سازمان که در کلیه شبکه های اجتماعی با نشانی مشترک Tamin_Media در دسترس است، دنبال کنند.

سامانه پاسخگویی تامین اجتماعی با شماره تلفن ۱۴۲۰ بدون نیاز به پیش شماره از سراسر کشور و یا تلفن همراه، به صورت شبانه روزی پاسخگوی سوالات ذینفعان است.