
کلانشهر: معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا از مسافرانی که در محورهای استان گیلان حضور دارند، درخواست کرد اصراری به ادامه مسیر نداشته باشند و از امکانات شهرهایی مثل لوشان، منجیل و رودبار استفاده کنند.
به گزارش روابط عمومی پلیس راهور، سرهنگ عینالله جهانی عصر سه شنبه در هشداری از شهروندان خواست تا عادی شدن وضعیت محورهای ارتباطی استان گیلان به این استان سفر نکنند.
وی افزود: افرادی که در محورهای این استان حضور دارند حتما به شهرهایی مثل رودبار و لوشان و منجیل و ... مراجعه و از امکانات شهری استفاده کنند در غیر اینصورت قطعا با اتمام سوخت در شب با مشکلات سختی مواجه خواهند شد.
معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا تاکید کرد: تا دیر نشده بجای اصرار به ادامه مسیر به توصیهها عمل کنید چون اقدامات عوامل راهداری و سایر نیروهای خدماتی و امدادی پاسخگوی این برف عظیم نیست.
نظر شما:
بارش شدید، سیلاب و تگرگ در راه گیلان؛ کشاورزان آماده باشند/از امروز تا چهارشنبه برای شنا به دریای کاسپین نروید؛ خطر غرقشدن جدی است
اعمال محدودیت ترافیکی در ۲ جاده گیلان فردا و یکشنبه